Αρχική Νέα Αθλητικά Μην χάνετε τα τουρνουά μπριτζ στην περιφέρεια

Μην χάνετε τα τουρνουά μπριτζ στην περιφέρεια

9

 “ΤΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΡΙΤΖ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ…ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΝΕΤΕ “


    Πριν από μερικές εβδομάδες διαβάσατε την πρόσκληση προς όλους εσάς του Χιώτικου Ομίλου Μπριτζ  για την έναρξη των μαθημάτων Μπριτζ  της νέας χρονιάς. Τα μαθήματα που έχουν ήδη ξεκινήσει , στο χώρο που φιλοξενεί το Χ.Ο.Μ. στο  κυλικείο του 1ου  ορόφου του Ξενοδοχείου «Διάνα».


    Εκεί λοιπόν έχει αρχίσει η προετοιμασία των νέων αθλητών του Ομίλου μας που σύντομα θα μας εκπροσωπήσουν σε διάφορες αθλητικές συναντήσεις . Για λίγες εβδομάδες ακόμη μπορείτε όσοι ενδιαφέρεστε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο του ΧΟΜ 6945723387 για την ένταξή σας σε αυτήν την αθλητική ομάδα.


   Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση όλοι οι αθλητές του ΧΟΜ διάβασαν το άρθρο της κας Κεσίσογλου Θεοδοσίας , βετεράνου αθλήτριας της  Γυναικείας Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Μπριτζ , στο περιοδικό που εκδίδει η Ελληνική Ομοσπονδία Μπριτζ  με θέμα «Τα Τουρνουά στην Περιφέρεια … μην τα χάνετε» . Σε αυτό το άρθρο αναφερόταν με ενθουσιώδη σχόλια για το Εξαήμερο Τουρνουά Μπριτζ που συμμετείχε και που οργανώθηκε στο νησί μας από τις  23 έως τις 28 Ιουνίου, από τους Αθλητικούς Ομίλους Χίου και Λέσβου . Μεταξύ των άλλων αναφέρει τα παρακάτω:


   “ΤΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ…ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΝΕΤΕ … Εκεί θα συναντήσετε το μεράκι της εφηβικής σπουδής όταν αρχίσατε να μαθαίνετε Μπριτζ . Εκεί θα ζήσετε την αρχοντιά του αθλήματος. Εκεί θα νοιώσετε «Ελληνάρας » με την πατροπαράδοτη ευγένεια και την αυθόρμητη περιποίηση . Εκεί θα χαρείτε την αναγνώριση για τις αθλητικές σας εμπειρίες σας με ένα άδολο θαυμασμό . Εκεί θα υπηρετήσετε και εσείς τους ηθικούς στόχους του αθλήματος. Εγώ τα χάρηκα στο τουρνουά του νεοσύστατου Σωματείου της Χίου που διοργάνωσε με το Σωματείο της Μυτιλήνης . ΕΥΓΕ στην διοργάνωση , ΕΥΓΕ στο Συμβούλιο . Αγκαλιασμένα ο εθελοντισμός ο αθλητισμός και ο τουρισμός . “


    Ελάτε και εσείς στον αθλητικό μας όμιλο . Διασκεδάστε και γίνετε πρέσβης του νησιού μας σε διάφορες πόλεις της χώρας μας , δίνοντας το κίνητρο σε περισσότερους Έλληνες να επισκεφτούν το νησί μας , προσφέροντας στην Χίο μας μια νέα μορφή εναλλακτικού τουρισμού .


                                                                                           Από το Δ.Σ. του Χ.Ο.Μ    


     


 


ΛΕΖΑΝΤΑ ΦΩΤΟ : Άποψη της αίθουσας του Ξεν/χείου «Χανδρής» που φιλοξένησε το Εξαήμερο Τουρνουά Μπριτζ τον Ιούνιο .