Αρχική Πολιτισμός «ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΚΗ» Ομαδική Καλλιτεχνική Έκθεση

«ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΚΗ» Ομαδική Καλλιτεχνική Έκθεση

22

 

Η Καλλιτεχνική Επιτροπή της Δημοτικής Πινακοθήκης Χίου σε συνεργασία με τους Φίλους της Αγγελικής , διοργανώνει  Ομαδική έκθεση με έργα ζωγραφικής, αγιογραφίας, φωτογραφίας, βιβλίου και καλλιτεχνικών κατασκευών προκειμένου τα έσοδα από τις πωλήσεις να διατεθούν υπέρ της οικογένειας της Αγγελικής Χατζηδημητρίου.
Στην έκθεση αυτή καλούνται να λάβουν μέρος όλοι οι καλλιτέχνες των πιο πάνω κατηγοριών που επιθυμούν να διαθέσουν για τον σκοπό αυτό ένα ή περισσότερα έργα τους τα οποία θα εκτεθούν στην κεντρική αίθουσα της Πινακοθήκης από 28 Νοεμβρίου μέχρι 12 Δεκεμβρίου 2006.
Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές από σήμερα μέχρι την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου που θα γίνει και η ανάρτηση των έργων. Τηλέφωνο επικοινωνίας 22710 43830 ή απ ευθείας στον Επιμελητή της Δημοτικής Πινακοθήκης κ. Κοιλιάρη, Ανδρέα Συγγρού 1 Χίος (όπισθεν Νομαρχίας Χίου).

Για την Καλλιτεχνική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος

Αντώνης Λάρδας
Αντιδήμαρχος Πολιτισμού.

 

Σ.σ.: να σημειώσουμε ότι η Αγγελική συνεχίζει να νοσηλεύεται για πλέον των 7 μηνών στη Νευρολογική Κλινική του Γ.Ν. Αθηνών “Γ. Γεννηματάς”, ενώ υπολογίζεται ότι εντός ένα μήνα θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία για να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάτασης του εξωτερικού.