Αρχική Νέα Τοπικά Ορκίστηκαν οι νέοι γ.γ.Περιφερειών Δυτ. Ελλάδας, Στερεάς Ελλάδας και Β. Αιγαίου

Ορκίστηκαν οι νέοι γ.γ.Περιφερειών Δυτ. Ελλάδας, Στερεάς Ελλάδας και Β. Αιγαίου

6

Ορκίστηκαν σήμερα οι νέοι γενικοί γραμματείς των Περιφερειών Δυτικής Ελλάδας, Σπύρος Σπυρίδων, Στερεάς Ελλάδας, Αθανάσιος Σκορδάς, και Βορείου Αιγαίου, Ιωάννης Λέκκας. Η ορκωμοσία πραγματοποιήθηκε ενώπιον του υπουργού Εσωτερικών, Προκόπη Παυλόπουλου, και του γενικού γραμματέα του υπουργείου, Αθανάσιου Βεζυργιάννη.


«Τρεις πετυχημένοι άνθρωποι, έχοντας δώσει δείγματα γραφής στον τομέα της επαγγελματικής ζωής, στον τομέα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και στον τομέα του κρατικού μηχανισμού, παίρνουν τη σκυτάλη σε τρεις καίριας σημασίας Περιφέρειες. Θέλω να πιστεύω ότι θα πετύχουν σε μια κρίσιμη περίοδο. Γιατί η ορκωμοσία τους και η ανάληψη των καθηκόντων τους συμπίπτει και με την έναρξη της εκτέλεσης του Δ’ Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης που, όπως είναι γνωστό, είναι το Πλαίσιο της Περιφέρειας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης», δήλωσε μετά το τέλος της ορκωμοσίας ο κ. Παυλόπουλος.


«Με βαθιά αίσθηση ευθύνης αναλαμβάνουμε σήμερα επίσημα τα καθήκοντα του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας», δήλωσε από την πλευρά του ο κ. Σπυρίδων και πρόσθεσε: «Ελπίζουμε και θα προσπαθήσουμε να είμαστε συνεπείς και ν’ ανταποκριθούμε στις προσδοκίες και των πολιτών της Περιφέρειάς μας και της Κυβέρνησης που μας όρισε ως υπεύθυνο στην περιοχή αυτή».


«Με επιμονή, με σχέδιο και με πολύ φιλότιμο, θα προσπαθήσουμε ν’ ανταποκριθούμε στην εμπιστοσύνη της κυβέρνησης στα νέα καθήκοντα. Ελπίζω, με τη βοήθεια όλων των υπηρεσιών της Περιφέρειας, να μπορέσουμε ν’ ανταποκριθούμε», ανέφερε ο κ. Σκορδάς.


«Θεωρώ μεγάλη τιμή που η Κυβέρνηση, με εισήγηση του Υπουργού Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης κ. Προκόπη Παυλόπουλου, με όρισε Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, μια ακριτική Περιφέρεια, ευαίσθητη. Θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους», δήλωσε ο κ. Λέκκας.

Πηγή: Ναυτεμπορική, 17/11/2006