Αρχική Νέα Τοπικά Η Hellenic Seaways στην έκθεση Philoxenia 2006

Η Hellenic Seaways στην έκθεση Philoxenia 2006

6

ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ των επισκεπτών της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού Philoxenia 2006, προκάλεσε το περίπτερο της Hellenic Seaways, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.


Η Hellenic Seaways συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των επισκεπτών με τις νέες δρομολογιακές γραμμές της για τη σεζόν 2007 και τα νεότευκτα πλοία της εταιρείας «Νήσος Μύκονος» και «Νήσος Χίος», τονίζεται στην ανακοίνωση στην οποία προστίθεται ότι στη διάρκεια της έκθεσης παρουσιάστηκαν οι παρακάτω δρομολογιακές γραμμές:


– Σαντορίνη σε 4 ώρες με το Highspeed 5


– Χανιά σε 6 ώρες και 15’ με το νεότευκτο πλοίο «Νήσος Μύκονος»


– Χίο και Μυτιλήνη με το νεότευκτο πλοίο «Νήσος Χίος»


Στελέχη της εταιρείας είχαν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν σε συνεργάτες και επισκέπτες τις μοναδικές υπηρεσίες και παροχές που προσφέρει στους επιβάτες της η Hellenic Seaways όπως είναι οι on-line πωλήσεις εισιτηρίων ( www.hellenicseaways.gr ), η 24ωρη τηλεφωνική αγορά εισιτηρίων (IVR), οι εύκολοι τρόποι αγοράς του εισιτηρίου μέσω τηλεφώνου ή Ίντερνετ (e-ticket), τα προνόμια τους τακτικούς επιβάτες (Bonus Miles), εκπτώσεις και ευκολίες πληρωμής.


Τέλος, στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι η υπουργός τουριστικής ανάπτυξης κ. Φάνη Πάλλη Πετραλιά, ο υφυπουργός Εξωτερικών κ. Βαλλινάκης, ο νομάρχης της Θεσσαλονίκης κ. Π. Ψωμιάδης επισκέφθηκαν το περίπτερο της Hellenic Seaways και ενημερώθηκαν για τα νέα δρομολόγια.


Πηγή: Ναυτεμπορική, 21/11/2006