Αρχική Νέα Τοπικά Νέο ferry από τη Hellenic Seaways

Νέο ferry από τη Hellenic Seaways

27

 Την απόκτηση του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου «Ferry Himuka» ανακοίνωσε και επισήμως η Hellenic Seaways, το οποίο πρόκειται να παραληφθεί εντός του Δεκεμβρίου 2006.
Το πλοίο κατασκευάστηκε το έτος 1996, στα Ιαπωνικά Ναυπηγεία «Mitsubishi», έχει μήκος 196 μέτρα, πλάτος 27 μέτρα, υπηρεσιακή ταχύτητα 26 κόμβων και μεταφορική δυναμικότητα 1.800 επιβατών και 700 Ι.Χ. οχημάτων (ή 120 Φ/Γ οχημάτων).
Η μετασκευή του πλοίου πρόκειται να γίνει στην Ελλάδα και θα αφορά στην προσαρμογή του στους Διεθνείς Κανονισμούς Ασφαλείας, καθώς και στην πλήρη ανανέωση των ξενοδοχειακών χώρων, ώστε οι επιβάτες να απολαμβάνουν στο ταξίδι τους άνεση και πολυτέλεια εφάμιλλη ενός σύγχρονου κρουαζιερόπλοιου.
Με την παραλαβή του πλοίου «Ferry Himuka», η Hellenic Seaways ολοκληρώνει ένα ακόμη σημαντικό τμήμα του επενδυτικού προγράμματός της, τηρώντας έτσι την δέσμευσή της απέναντι στους κατοίκους των νησιών και στους μετόχους της για συνεχή και διαρκή ανανέωση του στόλου της, τονίζεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.
Αρκεί βέβαια να επισημάνουμε εμείς μην έρθει στη γραμμή Πειραιάς- Χίος- Μυτιλήνη το Himuka και φύγει το… ΜΥΚΟΝΟΣ για Κυκλάδες…