Αρχική Νέα Τοπικά ΕΝΑ Χίου: προσοχή στην παραπληροφόρηση για τα προγράμματα

ΕΝΑ Χίου: προσοχή στην παραπληροφόρηση για τα προγράμματα

6

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει παρατηρηθεί το δυσάρεστο φαινόμενο της παραπληροφόρησης των επαγγελματιών σε θέματα ενίσχυσης επενδυτικών σχεδίων, στα πλαίσια του Γ’ ΚΠΣ.  
Επιτήδειοι, με έδρα εκτός του Νομού Χίου, προσεγγίζουν επαγγελματίες του νησιού δελεάζοντάς τους εσκεμμένα με λανθασμένη ενημέρωση «ότι είναι επιλέξιμες επιχειρήσεις, για ένταξή τους σε Δράση που έχει προκηρυχθεί», με τελικό τους σκοπό να αποσπάσουν χρήματα για κάποια εγγραφή για ενημέρωση σε Δράσεις που πιθανόν να προκηρυχθούν στο μέλλον.

Είναι γεγονός ότι μέσω του Γ΄ Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης και εν συνεχεία του Δ΄ από τις αρχές του 2007, παρέχεται η δυνατότητα εξασφάλισης πόρων ώστε να μπορέσει ο υφιστάμενος επαγγελματίας ή ο εν δυνάμει επενδυτής  να χρηματοδοτήσει την επένδυσή του. 
Η ΕΝΑ ΧΙΟΥ Α.Ε. με μακρόχρονη εμπειρία και αποδεδειγμένα υψηλά ποσοστά επιτυχιών στην εφαρμογή των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων των Κοινοτικών Πλαισίων Στήριξης, παραμένει στη διάθεση των επενδυτών για ορθή πληροφόρηση, άμεση υποστήριξη και σωστή καθοδήγηση στην οποιαδήποτε πρωτοβουλία θέλουν να αναλάβουν.