Αρχική Πολιτισμός «ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΚΗ» Ομαδική Καλλιτεχνική Έκθεση – Οι καλλιτέχνες...

«ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΚΗ» Ομαδική Καλλιτεχνική Έκθεση – Οι καλλιτέχνες είναι εδώ

10

                                                                                     Η Καλλιτεχνική Επιτροπή της Δημοτικής Πινακοθήκης Χίου σε συνεργασία με τους Φίλους της Αγγελικής , διοργανώνει  Ομαδική έκθεση με έργα ζωγραφικής, αγιογραφίας, φωτογραφίας, βιβλίου και καλλιτεχνικών κατασκευών προκειμένου τα έσοδα από τις πωλήσεις να διατεθούν υπέρ της οικογένειας της Αγγελικής Χατζηδημητρίου.
      Η ανταπόκριση από την πλευρά των καλλιτεχνών μέχρι τώρα είναι συγκινητική. Έτσι στην έκθεση θα συμμετέχουν με έργα τους όλοι σχεδόν οι καλλιτέχνες που γνωρίζουν την Αγγελική συνεισφέροντας με τον τρόπο τους στο πρόβλημά της όπως και η ίδια συμπαραστάθηκε στην προβολή του έργου τους από κάθε πόστο που βρέθηκε να εργάζεται, στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης. Η συμμετοχή αυτή είναι άλλη μια ένδειξη για την ευαισθησία που τους διακρίνει σε κοινωνικά θέματα πέραν από την γνωριμία τους με την συγκεκριμένη Χιώτισσα δημοσιογράφο.
      Στην έκθεση αυτή θα παρουσιαστούν έργα ζωγραφικής, φωτογραφίες, αγιογραφίες, γλυπτά, καλλιτεχνικές κατασκευές και βιβλία για κάθε προτίμηση. Είναι μια ευκαιρία για το Χιώτικο κοινό να κάνει τις αγορές του ενόψει των Εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς δίνοντας ταυτόχρονα μια ελπίδα στην φίλη μας την Αγγελική. Οι τιμές των έργων που θα εκτεθούν είναι εντελώς συμβολικές και προσιτές σε όσους επιθυμούν να συμβάλλουν με τον τρόπο τους στον ιερό αυτό σκοπό.
      Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Τρίτη 28 Νοεμβρίου στις 7.30 το απόγευμα. Την ίδια βραδιά θα γίνει στο χώρο της έκθεσης μια μικρή μουσική εκδήλωση από τοπικό συγκρότημα ενώ η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την 31 Δεκεμβρίου 2006.
Η Πινακοθήκη θα είναι ανοικτή για το κοινό όλες τις εργάσιμες ημέρες από 10.00 μέχρι 13.30 το πρωί και από 5.30 έως 8.30 το απόγευμα. (εκτός Σαββατοκύριακου).