Αρχική Νέα Τοπικά Jobical – Νέα διαδικτυακή υπηρεσία ανεύρεσης εργασίας

Jobical – Νέα διαδικτυακή υπηρεσία ανεύρεσης εργασίας

14

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στην προσπάθειά της να αυξήσει την αποτελεσματικότητα και το επίπεδο των διαδικτυακών υπηρεσιών ανεύρεσης εργασίας, έχει στηρίξει την έρευνα και ανάπτυξη σύγχρονων και καινοτόμων εφαρμογών ηλεκτρονικής στελέχωσης.


Το Jobical (www.jobical.com) αποτελεί την πιο σύγχρονη εφαρμογή ηλεκτρονικής στελέχωσης, η οποία μόλις έγινε διαθέσιμη και στην ελληνική αγορά.


Ο μηχανισμός αντιστοίχισης του  www.jobical.com προχωρά στην αυτόματη ανεύρεση των καταλληλότερων υποψηφίων και τους ειδοποιεί για τις θέσεις εργασίας που ταιριάζουν με το προφίλ και τις επιθυμίες τους. Το www.jobical.com αποτελεί συνέχιση της υπηρεσίας στελέχωσης Change2IT που απευθυνόταν μόνον στο χώρο της πληροφορικής και τιμήθηκε για τον καινοτόμο χαρακτήρα της με το τίτλο IST Prize Nominee 2005 από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Εφαρμοσμένων Επιστημών, Τεχνολογιών και Μηχανικής (Euro-CASE).


Το www.jobical.com έχει αναπτύξει στην Ελλάδα μία βάση με περισσότερες από 20.000 εγγραφές υποψηφίων και χρησιμοποιείται ήδη από περισσότερες από 1.000 εταιρείες.

 

Πηγή: ΑΠΕ, 28/11/2006