Αρχική Νέα Τοπικά Ελευθεροτυπία: Συμπαράσταση με έκθεση στη δημοσιογράφο Αγγελική Χατζηδημητρίου

Ελευθεροτυπία: Συμπαράσταση με έκθεση στη δημοσιογράφο Αγγελική Χατζηδημητρίου

58

Ομαδική έκθεση με έργα ζωγραφικής, αγιογραφίας, φωτογραφίας, βιβλίου και καλλιτεχνικών κατασκευών, προκειμένου τα έσοδα να διατεθούν υπέρ της οικογένειας της δημοσιογράφου Αγγελικής Χατζηδημητρίου, διοργανώνει η Δημοτική Πινακοθήκη Χίου σε συνεργασία με τους Φίλους της Αγγελικής.


Η ανταπόκριση από την πλευρά των Χιωτών καλλιτεχνών είναι συγκινητική. Οπως μας δήλωσε ο διευθυντής της Δημοτικής Πινακοθήκης Χίου Μπάμπης Κοιλιάρης, περίπου 35 καλλιτέχνες έχουν παραχωρήσει έργα τους ενώ θα διατεθούν τουλάχιστον 25 τίτλοι βιβλίων.


«Στην έκθεση συμμετέχουν με έργα τους όλοι σχεδόν οι καλλιτέχνες που γνωρίζουν την Αγγελική συνεισφέροντας με τον τρόπο τους στο πρόβλημά της, όπως και η ίδια συμπαραστάθηκε στην προβολή του έργου τους από κάθε πόστο που βρέθηκε να εργάζεται, στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης», σχολίασε ο κ. Κοιλιάρης.


Τα εγκαίνια της έκθεσης έγιναν την Τρίτη στις 7.30 μ.μ. και θα διαρκέσει μέχρι τέλους του έτους όπου θα ακολουθήσει μικρή μουσική εκδήλωση από τοπικό συγκρότημα.


Ευχή όλων η Αγγελική, που ετοιμάζεται να πάει σε Κέντρο Αποκατάστασης της Σουηδίας ύστερα από 7,5 μήνες νοσηλείας στη Νευρολογική Κλινική του Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» (μετά το σοβαρό τραυματισμό της κατά τη διάρκεια πραγματοποίησης ρεπορτάζ στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στη Χίο από ιδιωτικό φύλακα και τη λάθος διάγνωση των γιατρών στο Νοσοκομείο Χίου), να επιστρέψει και πάλι δυνατή στο καθημερινό ρεπορτάζ.


Πηγή: Ελευθεροτυπία, 28/11/2006