Αρχική Νέα Τοπικά Hellenic Seaways: Συνεργασία με «Αλληλεγγύη»

Hellenic Seaways: Συνεργασία με «Αλληλεγγύη»

10

Η HELLENIC Seaways ανακοίνωσε ότι την Παρασκευή 1/12/2006 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ της Hellenic Seaways και της Μ.Κ.Ο της Εκκλησίας της Ελλάδος «Αλληλεγγύη».


Το μνημόνιο υπεγράφη στα γραφεία της «Αλληλεγγύης» από το διευθύνοντα σύμβουλο της Hellenic Seaways κ. Γεράσιμο Στρίντζη [STR.AT]  και το γενικό διευθυντή της Μ.Κ.Ο Αλληλεγγύη κ. Δημήτρη Φουρλεμάδη, παρουσία στελεχών και εκπροσώπων Τύπου.


Με την υπογραφή του μνημονίου η Hellenic Seaways αποδεικνύει έμπρακτα την κοινωνική της ευαισθητοποίηση και υπόσχεται να ενισχύσει ενεργά το σπουδαίο έργο της «Αλληλεγγύης», τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση της Εκκλησίας της Ελλάδος, που από την πρώτη μέρα της ίδρυσής της, προσφέρει άμεση βοήθεια και υπηρεσίες σε όσους έχουν ανάγκη, ενώ επιπλέον αναλαμβάνει και υλοποιεί προγράμματα ανάπτυξης σε περιοχές που έχουν πληγεί από μείζονες κρίσεις, κοινωνικά ή φυσικά φαινόμενα.


Η αμοιβαία συνεργασία και υποστήριξη θα έχει ως γνώμονα την προσφορά κοινωνικού έργου με προτεραιότητα τον άνθρωπο, καθώς και την εγγύηση της ουσιαστικής αντιμετώπισης των κοινωνικών προβλημάτων.


Η Hellenic Seaways ευελπιστεί να αποτελέσει παράδειγμα και για άλλες επιχειρήσεις προκειμένου να ενισχυθούν και να αναδειχθούν όλες οι γενναίες προσπάθειες ανθρωπιστικής βοήθειας.

Πηγή: Ναυτεμπορική, 4/12/2006