Αρχική Νέα Τοπικά ΟΓΑ: Δωρεάν εισιτήρια θεάτρου στο πλαίσιο δράσεων της «Αγροτικής Εστίας»

ΟΓΑ: Δωρεάν εισιτήρια θεάτρου στο πλαίσιο δράσεων της «Αγροτικής Εστίας»

10

Πρόγραμμα δωρεάν παροχής δελτίων θεάματος (εισιτήρια θεάτρου) χωρίς κλήρωση, αίτηση ή οικονομική συμμετοχή των ενδιαφερομένων, θα εφαρμόσει ο ΟΓΑ και για τη φετινή χειμερινή περίοδο 2006-2007, στο πλαίσιο των δράσεων της «Αγροτικής Εστίας».


Το πρόγραμμα δωρεάν παροχής εισιτηρίων θεάτρου (συνολικής δαπάνης 900.000 €), ξεκινάει την 7η Δεκεμβρίου 2006 και απευθύνεται σε 60.000 ασφαλισμένους, συνταξιούχους του Οργανισμού καθώς και στα έμμεσα ασφαλισμένα μέλη.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται τα δωρεάν εισιτήρια θεάτρου, από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π) όλης της χώρας, για μια πληθώρα θεατρικών παραστάσεων ελεύθερης επιλογής τους σε όλες τις μεγάλες πόλεις: ΑΘΗΝΑ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΛΑΡΙΣΑ- ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΛΑΜΙΑ-ΧΙΟΣ-ΑΓΡΙΝΙΟ-ΚΑΒΑΛΑ-ΣΕΡΡΕΣ-ΧΑΛΚΙΔΑ-ΚΟΖΑΝΗ-ΡΟΔΟΣ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΚΟΜΟΤΗΝΗ-ΒΟΛΟΣ.


ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ


Δικαιούχοι του προγράμματος δωρεάν παροχής δελτίων θεάματος είναι:


1. Όλοι οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ


2. Οι ασφαλισμένοι του Κλάδου Κύριας Ασφάλισης του ΟΓΑ


3. Οι έμμεσα ασφαλισμένοι του ΟΓΑ ( σύζυγοι και παιδιά)


Προϋπόθεση συμμετοχής είναι:


Η κατοχή βιβλιαρίου υγείας του Ο.Γ.Α. σε ισχύ.


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ


Τα Δωρεάν Δελτία Θεάματος (εισιτήρια θεάτρου) και ο Κατάλογος των Συμβεβλημένων Θεάτρων χορηγούνται, από όλα τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.) της χώρας, στα οποία μπορούν να απευθύνονται οι ενδιαφερόμενοι, ανεξάρτητα του τόπου διαμονής τους, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, προσκομίζοντας το βιβλιάριο υγείας του ΟΓΑ (θεωρημένο) και την αστυνομική τους ταυτότητα.


Επίσης, όπως σημειώνεται, για πρώτη χρονιά ο ΟΓΑ μέσω των προγραμμάτων δωρεάν παροχής εισιτηρίων θεάτρου της «Αγροτικής εστίας» θα διαθέτει εισιτήρια και για παιδικές σκηνές.

 

Πηγή: Ναυτεμπορική, 6/12/2006

 

Διαφήμιση