Αρχική Νέα Τοπικά Υπουργός Αιγαίου: «Οι εργαζόμενοι να το ξανασκεφθούν»

Υπουργός Αιγαίου: «Οι εργαζόμενοι να το ξανασκεφθούν»

5

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Αριστοτέλης Παυλίδης, αναφερόμενος στην απόφαση του Συλλόγου των υπαλλήλων του υπουργείου Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, να προχωρήσουν σε 48ωρη απεργία δήλωσε:


«Τα οικονομικά αιτήματα των υπαλλήλων του υπουργείου μας και καλών συνεργατών μου τα κατανοώ. Για την ικανοποίησή τους έχει όπως άλλωστε γνωρίζουν, αρχίσει συζήτηση με τα συναρμόδια υπουργεία, πάντοτε στο πλαίσιο της γενικής αναμορφώσεως του μισθολογίου, κυρίως αυτών που υπηρετούν στη νησιωτική Ελλάδα.


Λυπούμαι γιατί επέλεξαν τις τελευταίες ημέρες του έτους, κρίσιμες για τη διαχείριση των οικονομικών του υπουργείου μας, να απόσχουν από την εργασία τους κι έτσι να στερήσουν ίσως – λόγω μη ολοκληρώσεως απαραιτήτων διαδικασιών – από τις χρηματοδοτήσεις την τοπική αυτοδιοίκηση και άλλους «φορείς» του Αιγαίου».


* Ο Σύλλογος Εργαζομένων επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι: «Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει κανένας προγραμματισμός, με αποτέλεσμα οι πιστώσεις του προϋπολογισμού μας στη λήξη των οικονομικών ετών να παραμένουν σχεδόν ανέπαφες».

 

Πηγή: Ναυτεμπορική, 21/12/2006