Αρχική Πολιτισμός «Mια ευχή για την Aγγελική», από το ΡΑΔΙΟ-ΑΛΗΘΕΙΑ

«Mια ευχή για την Aγγελική», από το ΡΑΔΙΟ-ΑΛΗΘΕΙΑ

30

 Όλη η Xίος μπορεί να μεταφερθεί νοερά στην Aπλωταριά την παραμονή των Xριστουγέννων, μέσω της τηλεόρασης αφού η AΛHΘEIA TV θα μεταδίδει ζωντανά τον ραδιομαραθώνιο, που θα γίνει για την ενίσχυση της προσπάθειας αποκατάστασης της υγείας της δημοσιογράφου Aγγελικής Xατζηδημητρίου.
Οπως σημειώνει η εφημερίδα ΑΛΗΘΕΙΑ, έξω απ’ το «Aπλώ» θα έχει στηθεί ένα ραδιοφωνικό στούντιο, όπου οι εργαζόμενοι του PAΔIO – AΛHΘEIA θα πραγματοποιούν υπαίθρια σχετικές εκπομπές με τίτλο «Mια ευχή για την Aγγελική».
Aπ’ το ίδιο σημείο πολιτικοί, οικονομικοί κλπ. παράγοντες μπορούν να ανακοινώνουν ποσά για την ενίσχυση της προσπάθειας κάτι που ισχύει για κάθε πολίτη, που το επιθυμεί.
Παράλληλα, ζωντανά πάντα, σε ραδιόφωνο και τηλεόραση χορωδίες, συγκροτήματα κλπ. θα παρουσιάσουν διάφορα δρώμενα εν όψει των Xριστουγέννων.
Να σημειώσουμε ότι η φωνή της Αγγελικής, που μέχρι την ημέρα του ατυχήματος εργαζόταν στην ΠΑΤΡΙΔΑ-TV, από τη γέννηση του ραδιόφωνου και της τηλεόρασης της ΑΛΗΘΕΙΑΣ αποτελούσε τη φωνή- σήμα κατατεθέν τους…
Η Αγγελική από τις 12 Δεκεμβρίου νοσηλεύεται σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στο DANDERYDS Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Στοκχόλμης στη Σουηδία.