Αρχική Νέα Τοπικά Ελεγχόμενη στάθμευση μόνο γύρω από το Δημοτικό κήπο

Ελεγχόμενη στάθμευση μόνο γύρω από το Δημοτικό κήπο

7

    

Στην κατάργηση της ελεγχόμενης στάθμευσης, εκτός της περιοχής περιμετρικά του κήπου, ανακοίνωσε ο νέος Δήμαρχος Χίου Παντελής Βρουλής ότι θα προχωρήσει με την ανάληψη των καθηκόντων του.
    Όπως αναφέρει και στη σχετική ανακοίνωση αποτελεί το συγκεκριμένο θέμα προεκλογική δέσμευση της παράταξής του που με την υλοποίηση των προτάσεών της και συγκεκριμένα με τη δημιουργία νέων χώρων στάθμευσης θα δώσει λύση στην πόλη.
    Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του νέου Δημάρχου Χίου έχει ως εξής:
   
    «Η νέα δημοτική αρχή . πιστή στις προεκλογικές της δεσμεύσεις, από 01-01-2007, καταργεί την ελεγχόμενη στάθμευση στην πόλη της Χίου πλην της περιοχής περιμετρικά του Δημοτικού κήπου.(Η παραμονή κάθε οχήματος δεν πρέπει να υπερβαίνει τις τρεις ώρες).
Η ελεγχόμενη στάθμευση όπως έχει αποδειχθεί δεν πρόσφερε στην βελτίωση του κυκλοφοριακού προβλήματος και  της στάθμευσης και μόνο εισπρακτικούς λόγους είχε.
Η νέα Δημοτική Αρχή πιστεύει ότι η εφαρμογή του κυκλοφοριακού της προγράμματος σε συνδυασμό με τη δημιουργία νέων θέσεων πάρκινγκ που σκοπεύει να δημιουργήσει θα δώσει λύση στο πρόβλημα του κυκλοφοριακού και της στάθμευσης στην πόλη της Χίου,
Παντελής Βρουλής
Δήμαρχος Χίου».