Αρχική Νέα Τοπικά Δήμος Οινουσσών: Γιορτές με τους στρατιώτες

Δήμος Οινουσσών: Γιορτές με τους στρατιώτες

7


Την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου ο Δήμαρχος Ευάγγελος Αγγελάκος και δημοτικοί σύμβουλοι θα επισκεφθούν τα στρατιωτικά φυλάκια στον Προφήτη Ηλία και στο νησί της Παναγιάς (φυλάκιο Πασσά) και θ’ ανταλλάξουν ευχές με τους στρατευμένους της πατρίδας μας.
Επίσης την ίδια ημέρα στην αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου «ο Απόστολος Παύλος» θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη από ετών παιδική γιορτή και θα δοθούν από τον Δήμο δώρα και γλυκίσματα στα μικρά παιδιά.
-Η ετήσια πρωτοχρονιάτικη γιορτή του Δήμου θα δοθεί στην αίθουσα της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού το βράδυ της Πέμπτης 4 Ιανουαρίου 2007 και ήδη οι συνεργάτες του Δήμου προετοιμάζουν με κέφι την εκδήλωση αυτή, που περιμένει μ’ ανυπομονησία όλο το χωριό.

 

Ευχές Δημάρχου

Ο Δήμαρχος Οινουσσών κ. Ευάγγελος Αγγελάκος και το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζουν σε όλους τους συμπατριώτες θερμές ευχές για την εορτή των Χριστουγέννων και εύχονται η Νέα Χρονιά να χαρίζει υγεία, πρόοδο και αισιοδοξία στον τόπο μας, επιτυχίες στη ναυτιλία μας, καλά ταξίδια στους ναυτικούς μας και ευτυχία σε κάθε οικογένεια.


Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στις Οινούσσες
Πολλές ήταν οι εκδηλώσεις, που πραγματοποιήθηκαν με την ευκαιρία των εορτών από τον ακριτικό Δήμο με πρωτοβουλία του Δημάρχου και συμμετείχαν σ’ αυτές οι κάτοικοι και επισκέπτες των ημερών.
-Στις 14 Δεκεμβρίου το βράδυ πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του ξενοδοχείου «Θαλασσοπόρος» χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τη μαθητιώσα νεολαία και τους εκπαιδευτικούς. Μαθητές και καθηγητές είχαν την ευκαιρία ν’ ανταλλάξουν ευχές με το Δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους και να κάνουν ένα χρήσιμο «απολογισμό» του πρώτου τριμήνου της σχολικής χρονιάς.
-Στις 18 Δεκεμβρίου το βράδυ το χριστουγεννιάτικο «πάρτυ» επαναλήφθηκε για τους σπουδαστές της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού, το Διοικητή και το εκπαιδευτικό προσωπικό. Οι μελλοντικοί ναυτίλοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με το Δήμαρχο και τους καπετάνιους για θέματα της σύγχρονης ναυτιλίας και ν’ ανταλλάξουν ευχές λίγες ημέρες πριν από τις διακοπές.
-Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου το μεσημέρι οι ηλικιωμένοι, που δέχονται στο νησί τις υπηρεσίες του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» συναντήθηκαν και γευμάτισαν με το Δήμαρχο και τη σύζυγό του καθώς και με το προσωπικό, που εργάζεται στον ευαίσθητο αυτό κοινωνικό τομέα. Το γεύμα έγινε στην ταβέρνα «Περιβολάρης» και οι απόμαχοι της ζωής αντάλλαξαν ευχές και μίλησαν για τις παλιές όμορφες γιορτές και σχόλες. Όσοι δεν μπόρεσαν για λόγους υγείας να παραστούν, δέχθηκαν την επίσκεψη και τις ευχές στο σπίτι τους από το Δήμαρχο και τους συνεργάτες του.
-Με την ευκαιρία των διακοπών ο κ. Ευάγ. Ηλ. Αγγελάκος προγραμμάτισε ευρεία άτυπη συνάντηση με νέους και νέες του νησιού, το απόγευμα της 26ης Δεκεμβρίου. Η συγκέντρωση έγινε στο γραφείο του στο Δημαρχείο και είχε πολύ ενδιαφέρον και μεγάλη συμμετοχή καθώς συζητήθηκαν θέματα εργασιακής απασχόλησης στο νησί.