Αρχική Πολιτισμός Λέσβος: Χριστουγεννάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των δημοσιογράφων- δεν ξέχασαν τα παιδιά...

Λέσβος: Χριστουγεννάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των δημοσιογράφων- δεν ξέχασαν τα παιδιά της Αγγελικής…

28

 

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των δημοσιογράφων της Μυτιλήνης, διοργάνωσε το περασμένο Σάββατο 23 Δεκεμβρίου η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου, Ηπείρου και Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ). Η εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε στο παραδοσιακό καφενείο «Δίαυλος» στα Λαδάδικα της πόλης ενώ εκτός από τους συναδέλφους δημοσιογράφους μέλη και μη μέλη της Ένωσης με τα παιδιά τους, στη γιορτή παραβρέθηκαν οι Χριστιάνα Καλογήρου Βουλευτής Λέσβου, Παύλος Βογιατζής Νομάρχης Λέσβου, Νάσος Γιακαλής εκλεγμένος Δήμαρχος Μυτιλήνης και Υποστράτηγος Γεώργιος Βέζος Διοικητής του τοπικού στρατιωτικού σχηματισμού.
Στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή, μοιράστηκαν δώρα, από την …βοηθό του Άγιου Βασίλη συνάδελφο της ΕΡΑ βορείου Αιγαίου Νάσια Δαφιώτη, στα παιδιά όλων των δημοσιογράφων της Μυτιλήνης, ηλικίας έως και 18 ετών. Ενώ οι γονείς αλλά και οι άλλοι καλεσμένοι της Ένωσης είχαν την ευκαιρία για ένα κρασί μακριά από την έγνοια της είδησης!Την οικονομική δαπάνη για την αγορά των δώρων καθώς επίσης τη διοργάνωσης της γιορτής αυτής, κάλυψε κι εφέτος, για τρίτη συνεχή χρονιά εξολοκλήρου η ΕΣΗΕΠΗΝ. Εκτός από την ΕΣΗΕΠΗΝ δώρα στους συμμετέχοντες στη γιορτή προσέφεραν ο Νομάρχης Λέσβου (από ένα ασημένιο γούρι για τον καινούργιο χρόνο) ο εκλεγμένος Δήμαρχος Μυτιλήνης Νάσος Γιακαλής αλλά και η Ένωση Καταναλωτών Λέσβου.

 

 Τέλος η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου, Ηπείρου και Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ) ιδιαίτερα φρόντισε τα παιδιά της οικογένειας των συναδέλφων Αγγελικής Χατζηδημητρίου και Θοδωρή Πυλιώτη που δοκιμάζονται στο Στοκχόλμη όπου και η Αγγελική μεταφέρθηκε νοσηλευόμενη μετά τον τραυματισμό της την ώρα της δουλειάς της έξω από το εργοστάσιο της ΔΕΗ της Χίου πριν οκτώ μήνες.

 

ΠΗΓΗ: ΕΣΗΕΠΗΝ