Αρχική Νέα Τοπικά Παναγιώτης Καμίτσης: σεβασμός στους δημότες

Παναγιώτης Καμίτσης: σεβασμός στους δημότες

6

      

Μέσα σε κλίμα γιορτινό πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου η ορκομωσία της νέας δημοτικής αρχής Ιωνίας, στο Πνευματικό Κέντρο Καλλιμασιάς.
      Ο νέος Δήμαρχος Παναγιώτης Καμίτσης, λαμβάνοντας το λόγο –όπως σημειώνεται στο δικτυακό τόπο του ραδιόφωνου της ΧΙΑΚΗΣ ΦΩΝΗΣ- και ευχαριστώντας τους δημότες αλλά και τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών που παρέστησαν στην τελετή ανέφερε μεταξύ άλλων:
                  «Η σημερινή μέρα  είναι για  μένα μια μέρα σταθμός  στην πολιτική μου διαδρομή. Είναι η μέρα που κλείνει την εποχή που εύκολα κάναμε  προεκλογικές εξαγγελίες  και ανοίγει ο κύκλος μέσα στον οποίο  θα πρέπει να δείξουμε την πολιτική μας αξιοπιστία, ενώ ταυτόχρονα  , θα βοηθήσουμε  με τις ενέργειες μας  να εδραιωθεί ένα κλίμα σεβασμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς το δημότη.
      Εκλεχτήκαμε από το λαό της Ιωνίας  και αυτόν  θα υπηρετήσουμε. Ο δημότης και η δημότισσα ανεξάρτητα από την πολιτική τους επιλογή, θα έχουν το δημαρχείο σαν σπίτι τους και το γραφείο του δημάρχου  θα είναι πάντα ανοικτό  για όλο τον κόσμο.
      Η αντιπολίτευση, τόνισε ο κ. Καμίτσης, θα έχει θετικό ρόλο, θα συμμετέχει σε όλα τα όργανα λήψης αποφάσεων  με άποψη και θα συζητούμε ότι αφορά  την πορεία του δήμου μας.
     Οι υπάλληλοι  θα είναι πολύτιμοι συνεργάτες ο καθένας από το πόστο του. Σε συνεργασία με την πολιτική ηγεσία ο Δήμος μας πρέπει να προχωρήσει μπροστά.
     Πιστός στις προεκλογικές μου εξαγγελίες, έκανα λαϊκές συνελεύσεις τα συμπεράσματα των οποίων θα είναι πολύτιμα στη σύνταξη του τεχνικού μας προγράμματος, του Προϋπολογισμού και του επιχειρησιακού σχεδίου δράσεως του Δήμου.
     Κλείνοντας ο κ. Δήμαρχος αναφέρθηκε στον εκλιπόντα Κοσμά Αβραμίδη τονίζοντας “Θα ήταν παράλειψή μου να μην αναφερθώ στο μεγάλο  απόντα της ημέρας, τον Κοσμά Αβραμίδη που βοήθησε καθοριστικά  στη δημιουργία του καλού προεκλογικού κλίματος και της ήπιας πολιτικής αντιπαράθεσης. Νομίζω ότι από εκεί που βρίσκεται θα συμμετέχει στις διαδικασίες της σημερινής μέρας…
     Δεσμεύομαι στο λαό που μας τίμησε με την ψήφο του ότι θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την προκοπή της Ιωνίας και των πολιτών της.
     Καλή Χρονιά σε όλους και προκοπή στον τόπο μας.».
     Μετά την ομιλία του Δημάρχου τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αξέχαστου Κοσμά Αβραμίδη που πολλά χρόνια υπηρέτησε πιστά την τοπική αυτοδιοίκηση.
     
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ    

ΠΗΓΗ: ΧΙΑΚΗ ΦΩΝΗ