
ΝΕΑ 3ήμερη απεργία αποφάσισε αργά εχθές το βράδυ η γενική συνέλευση του Συλλόγου Υπαλλήλων Υπουργείου Αιγαίου. Οι υπάλληλοι του υπουργείου συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους και απεργούν στις 3,4 και 5 Ιανουαρίου 2007.
Επίσης οι υπάλληλοι δεν θα παραστούν στην κοπή της πίτας του Υπουργείου ενώ θα βρίσκονται στην είσοδο του υπουργείου μοιράζοντας φυλλάδια με τα αιτήματά τους.
Μετά από σχεδόν 3 χρόνια στο τιμόνι του υπουργείου Αιγαίου ο κύριος Παυλίδης αντιμετωπίζει την απεργία του συνόλου σχεδόν των υπαλλήλων του υπουργείου του καθώς η πολτική του εξαντλείται στην ικανοποίηση μικρορουσφετιών της εκλογικής του περιφέρειας (Δωδεκάνησσα) με αποτέλεσμα να έχουν εξοργιστεί μαζί του μέχρι και οι συνυποψήφιοί του της ΝΔ στη Ρόδο.
Οι υπάλληλοι έχουν θεσμικά και οικονομικά αιτήματα.