Αρχική Νέα Τοπικά ΠΑΥΛΙΔΗΣ: Η Κυβέρνηση δεν συνομιλεί με ΑΠΕΡΓΟΥΣ

ΠΑΥΛΙΔΗΣ: Η Κυβέρνηση δεν συνομιλεί με ΑΠΕΡΓΟΥΣ

8

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ: Εκοψε πίτα με τους εργαζόμενους στο δρόμο


Με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην είσοδο του υπουργείου Αιγαίου «υποδέχθηκαν» χθες τους εκπροσώπους όλων των τοπικών φορέων του νησιού που πήγαν για να παρευρεθούν στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας που οργάνωσε ο υπουργός, οι εργαζόμενοι στο υπουργείο.


Σε γραπτή καταγγελία τους που μοίρασαν στους προσερχόμενους στο κτίριο, κατήγγειλαν ως «προκλητική» την ενέργεια του κ. Παυλίδη να οργανώσει εκδήλωση κοπής πίτας εν μέσω απεργιακών κινητοποιήσεων.


Η προχθεσινή συνάντηση των εργαζομένων με τον υπουργό δεν είχε απολύτως κανένα αποτέλεσμα αφού στη διάρκειά της ο κ. Παυλίδης, αν και επανέλαβε ότι είναι στο πλευρό των εργαζομένων και θεωρεί δίκαια τα αιτήματά τους, είπε ότι δεν μπορεί να δεσμευτεί για το χρόνο και τον τρόπο υλοποίησης του αιτήματός τους, ενώ τους κάλεσε να σταματήσουν την απεργία λέγοντας ότι πάγια πολιτική της κυβέρνησης είναι να μη «συνομιλεί με απεργούς(!)».


 Μετά τις εξελίξεις αυτές, σε γενική συνέλευση που ακολούθησε αμέσως μετά, ο σύλλογος αποφάσισε τη συνέχιση της απεργίας μέχρι και αύριο Παρασκευή, οπότε στις 10 το πρωί θα πραγματοποιηθεί νέα γενική συνέλευση για να αποφασιστεί το μέλλον των κινητοποιήσεων.


Πάντως και παρά την από τις 20 Δεκεμβρίου συνεχιζόμενη με καθολική συμμετοχή απεργία των εργαζομένων, ο υπουργός κατά τη χθεσινή εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας αναφέρθηκε στην κινητοποίηση και για άλλη μια φορά είπε ότι ο ίδιος βρίσκεται στο πλευρό τους ως προς τα οικονομικά αιτήματα.

 

Πηγή: Ελευθεροτυπία, 4/1/2007