Αρχική Νέα Τοπικά Ευχαριστώ του Στέλιου Καμπούρη για την επανεκλογή στη θέση του προέδρου του...

Ευχαριστώ του Στέλιου Καμπούρη για την επανεκλογή στη θέση του προέδρου του Ν.Σ.

10

    

Το Νομάρχη και τους Νομαρχιακούς Συμβούλους που τον τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους για τη θέση του Προέδρου του Νομαρχιακού Συμβουλίου για την επόμενη διετία εξέφρασε ο Στέλιος Καμπούρης, μετά τις δημαιρεσίες της περασμένης Κυριακής.
“Θα συνεχίσω το λειτούργημα του Προέδρου, του Νομαρχιακού Συμβουλίου και σας ευχαριστώ γιατί  μου δώσατε την ευκαιρία να κάνω και πάλι κάτι που το αγαπάω ιδιαίτερα” σημείωσε φανερά συγκινημένος.

“Θυμάμαι τον Ιανουάριο του 2003 όταν εξελέγην για πρώτη φορά  στο προεδρείο και δεσμευτήκαμε  ότι θα υπηρετήσουμε το θεσμό του Ν.Σ. με σοβαρότητα, ωριμότητα και συνέπεια.
Είχα εκφράσει μια ευχή ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση βρίσκεται σ’ ένα τοπίο, με πολλές δυνατότητες  ανάπτυξης.
Εξέφρασα την ελπίδα ότι δίνεται η δυνατότητα στη Χίο να σπάσει  τα τείχη και να ακολουθήσει το δρόμο της επιστροφής του τόπου μας στο μέλλον.
Υστερα από τέσσερα χρόνια η Ν.Α. Χίου εκμεταλλεύτηκε τις περιστάσεις των στιγμών και  επ’ ωφελεία του τόπου κυνήγησε και έλαβε ότι δικαιούτο. Είμαι σίγουρος -συνέχισε – ότι και στο ξεκίνημα αυτής της τετραετίας και εν όψει της πρόκλησης -πρόσκλησης  της 4ης Προγραμματικής  Περιόδου, η Νομαρχιακή Αρχή Χίου θα δώσει δείγματα γραφής, για το πως βοηθάμε τον τόπο και θα κάνει περισσότερα βήματα στο δρόμο της επιστροφής στο μέλλον του τόπου.

Είμαι σίγουρος ότι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε και εκφράζω τη βεβαιότητα πως μαζί με τον Αντιπρόεδρο και το Γραμματέα  θα δώσουμε το καλύτερο που μπορούμε, ώστε αυτή η αίθουσα  να δώσει και πάλι δείγματα  γραφής δημοκρατικού διαλόγου για τις μεγάλες στιγμές του τόπου μας”

 

ΠΗΓΗ: ΡΑΔΙΟ ΧΙΑΚΗ ΦΩΝΗ