Αρχική Νέα Τοπικά Συνεχίζεται η καταγραφή εγκαταλειμμένων οχημάτων

Συνεχίζεται η καταγραφή εγκαταλειμμένων οχημάτων

7

Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η καταγραφή από τον ΕΥΟΔΟ των εγκαταλειμμένων αυτοκινήτων που βρίσκονται στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο και στα ιδιωτικά οικόπεδα ή χωράφια σε ακτίνα 100 μέτρων από τον άξονα του δρόμου.


Έχουν ήδη καταγραφεί 140 οχήματα ευρισκόμενα στο οδικό δίκτυο των Δήμων Αμανής, Κρδαμύλων, Ομηρούπολης και Μαστιχοχωρίων και η καταγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 15 ημέρες.
Ενημερώνονται οι ιδιοκτήτες που θέλουν να κρατήσουν το εγκαταλείμμενο όχημα, ότι πρέπει να το μετακινήσουν σε αποθηκευτικό χώρο , αφού αφαιρέσουνκαύσιμα ,λιπαντικά, υγρά φρένων, μπαταρία και τακάκια ενημερώνοντας παραάλληλα τη ΔΟΥ Χίου για τον τόπο που φυλάσσεται το όχημα .
Σε αντίθετη περίπτωση το όχημα θα περισυλλεγεί και θα οδηγηθεί για ανακύκλωση.


Κατάλογο φωτογραφιών, με αναλυτική περιγραφή της τοποθεσίας που βρίσκεται το κάθε αυτοκίνητο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν στην ιστοσελίδα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χίου. Επίσης για την διαδικασία που προβλέπεται για την περισυλλογή και ανακύκλωση των οχημάτων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν από την ιστοσελίδα www.edoe.gr.