Αρχική Νέα Αθλητικά Προετοιμασία για τον περίπλου Χίου & Οινουσσών από τον ΑΟΑ

Προετοιμασία για τον περίπλου Χίου & Οινουσσών από τον ΑΟΑ

9


Από τώρα αρχίζει την προετοιμασία για τις ανοιξιάτικες δραστηριότητες του ο Αθλητικός Όμιλος Αιγαίου και το τμήμα Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης.
     Όπως αναφέρει:
    
« Η θάλασσα που περιβάλλει το νησί μας αποτελεί ένα παράθυρο με θέα στα όνειρα του καθενός. Πόσες φορές δεν έχουμε νιώσει μία μοναδική αίσθηση ηρεμίας μόλις το μάτι μας χαθεί στο απέραντο γαλάζιο.
Είναι εκείνη η στιγμή, που όλοι οι ήχοι αντικαθίστανται από ένα και μοναδικό, αυτόν του ανέμου. Λες και μας σιγοτραγουδά σκοπούς μυστικούς, που όμοιους μόνο πάνω στη θάλασσα μπορεί κάποιος να συναντήσει. Αυτό το συναίσθημα θέλουμε να ζήσουμε, αυτή την αίσθηση να νιώσουμε, αυτόν το σκοπό να τραγουδήσουμε, I’ m getting away with it λέει το τραγούδι … τι περιμένουμε; Σηκώνουμε πανιά, αρματώνουμε τα σκάφη μας, και αρχίζουμε όλοι μαζί ένα Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης, ας δώσουμε την πνοή μας στη διοργάνωση I’m getting away with it…
Αυτή την άνοιξη μας περιμένει κάτι εντελώς καινούργιο, το αφήνουμε να μας ταξιδέψει μέσα στο όνειρό μας, λύνουμε τους κάβους και φωνάζουμε δυνατά I’m getting away with it…
Από την οργανωτική επιτροπή έχει καθοριστεί η έναρξη της διοργάνωσης για τις 15 Απριλίου 2007. Το πρωτάθλημα περιλαμβάνει οκτώ αγώνες από τους οποίους προκύπτει ο τελικός νικητής. Ανάμεσα σε αυτούς τους αγώνες βρίσκεται το Aegean regatta, ο περίπλους της νήσου Χίου, ο περίπλους των Οινουσσών και πέντε παράκτιοι αγώνες.»