Αρχική Νέα Τοπικά Ξεκινά δικαστικό αγώνα για την εκλογή του ο Γ. Ξενάκης

Ξεκινά δικαστικό αγώνα για την εκλογή του ο Γ. Ξενάκης

12

     


     Μέσω δικαστικού αγώνα ο επικεφαλής της μειοψηφίας στο Δήμο Μαστιχοχωρίων Γιάννης Ξενάκης θα διεκδικήσει τη νέα αλλαγή του εκλογικού αποτελέσματος στο Δήμο και τη δική του δικαίωση.
     Όπως είπε θα παλαίψει ώστε να αποκατασταθεί η αδικία εις βάρος του, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι θα έπρεπε μέχρι την τελική απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να υπήρχε υπηρεσιακή δημοτική αρχή.
     Στο συγκεκριμένο θέμα βέβαια θα μπορούσε να δώσει στοιχεία ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Πίττας που συμμετείχε στη συνέντευξη τύπου. Αν δηλαδή η συγκεκριμένη πρόταση μπορεί να γίνει αποδεκτή από το υπουργείο Εσωτερικών και πως μπορεί να επιτευχθεί…
     Ο κ. Πίττας ζήτησε απ’ όλους να κάνουν υπομονή, γιατί η απόφαση θα βγει και θα τους δικαιώσει, γιατί υπάρχει εμπιστοσύνη στους δικηγόρους αλλά και στο δικαστικό σύστημα. Σε ότι αφορά τον Ηλία Κλεισσά, τόνισε ότι είναι υπό αίρεση δήμαρχος μιας και η πλειοψηφία των Μαστιχοχωρούσων ψήφισε Ξενάκη.
     Ο Γιάννης Ξενάκης δικαιολόγησε τη συγκέντρωση που έγινε έξω από το Πρωτοδικείο, χαρακτηρίζοντάς τη σαν μια κίνηση εκτόνωσης του κόσμου που όμως κινήθηκε σε κόσμια επίπεδα κι αποφευχθήκαν τυχόν χειρότερα.
     Πάντως η ένταση στα Μαστιχοχώρια δεν θα εκλείψει στο επόμενο διάστημα αφού όπως σημείωσε ο κ. Ξενάκης κατέθεσε μήνυση κατά του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστα Καρνή για την  όλη συμπεριφορά και τις δηλώσεις του.
     Παράλληλα βολές έριξε και προς την βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ελπίδα Τσουρή, που την προκάλεσε να πάρει θέση απέναντι στα αποδεικτικά στοιχεία τα οποία υπάρχουν και που στοιχειοθετούν κατά την άποψή του ότι ο συνδυασμός του ήταν πρώτος στις εκλογές.


     ΠΗΓΗ: ΑΛΗΘΕΙΑ