Αρχική Νέα Τοπικά Συναυλία Αλληλεγγύης στην Αγγελική- αξιέπαινη πρωτοβουλία του ν.τ. της ΑΔΕΔΥ!

Συναυλία Αλληλεγγύης στην Αγγελική- αξιέπαινη πρωτοβουλία του ν.τ. της ΑΔΕΔΥ!

4


Πρόκειται για μια αξιέπαινη πρωτοβουλία η διοργάνωση συναυλίας για μια εργαζόμενη, που μπορεί να μην εργαζόταν στο δημόσιο τομέα, αλλά που σε ώρα εργασίας δέχθηκε μια απαράδεκτη επίθεση σε μια επιχείρηση του ευρύτερου δημοσίου τομέα (ΔΕΗ) με αποτέλεσμα από τις 8 Απριλίου 2006 να δίνει μάχη για την αποκατάσταση της υγείας της.
Ο λόγος για τη συναυλία συμπαράστασης του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ που και με αυτό τον τρόπο δείχνει την αλληλεγγύη της. Και δεν θα κουραστούμε να το λέμε σε αντίθεση με το Εργατικό Κέντρο Χίου που απέχει προκλητικά από οποιαδήποτε έστω πράξη συναδελφικής αλληλεγγύης, παρ’ όλο που η Αγγελική τότε ήταν μέλος στο σωματείο ιδιωτικών Υπαλλήλων- που ανήκει στη δυναμη του ΕΚ Χίου… Ας είναι.
Σύμφωνα  λοιπόν με την ανακοίωση:

 

Το Νομαρχιακό Τμήμα Χίου της Α.ΔΕ ΔΥ. διοργανώνει συναυλία, με Χιώτες καλλιτέχνες, για την Αγγελική Χατζηδημητρίου, το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2007 και ώρα 8.00 μ.μ. στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Χίου…
Καλεί όλο το λαό της Χίου να εκφράσει με την παρουσία του την κοινωνική αλληλεγγύη στη δοκιμασία της συμπατριώτισσάς μας δημοσιογράφου, μητέρας δυο ανήλικων παιδιών Αγγελικής , που δίνει την προσωπική της μάχη σε Νοσοκομείο της Σουηδίας για την αποκατάσταση της υγείας της.
Τιμή εισιτηρίου: 10,00 ευρώ
Εισιτήρια διατίθενται: Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Χίου Γραφείο Τουρισμού Δήμου Χίου
Τυπογραφείο άλφα πι
Βιβλιοπωλείο ΠΑΠΥΡΟΣ
Βιβλιοπωλείο ΠΥΞΙΔΑ