Αρχική Νέα Αθλητικά Συνέχεια διαμαρτυρίων για το “παζάρεμα” του ποδοσφαιριστή Κωστάλα

Συνέχεια διαμαρτυρίων για το “παζάρεμα” του ποδοσφαιριστή Κωστάλα

16

 

Σε συνέχεια του θέματος της μεταγραφής του Νικόλα Κωστάλα και της άρνησης παραχώρησής του από την ΑΕ Χίου – Βροντάδου σας αποστέλλουμε συνημμένα επιστολή του Γιάννη Χανδρά, τέως ποδοσφαιριστή και παράγοντα της ΑΕ Βροντάδου.
Συνημμένα επίσης σας αποστέλλουμε το εισιτήριο διαρκείας που ο γράφων αποφάσισε να επιστρέψει στην ομάδα, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την απαράδεκτη στάση τους απέναντι στον ποδοσφαιριστή και την οικογένειά του.
 
Παρακαλούμε για δημοσίευση.
 
Με εκτίμηση,
 
Ελένη Κωστάλα

17/1/07


 Σχετικά με την υπόθεση της μεταγραφής του ποδοσφαιριστή της ΑΕΧ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ Νίκου Κωστάλα, θα ήθελα να σημειώσω τα εξής:


Ο πατέρας του παίκτη Σπύρος, 56 χρόνων, και ο υπογράφων, 50 χρόνων, ασχολούμαστε από μικρά παιδιά με τον αθλητισμό. Επομένως, δεν είμαστε ούτε άπειροι, ούτε ουρανοκατέβατοι, όπως ο πρόεδρος της ομάδας, ο οποίος δεν γνώριζε τον ποδοσφαιριστή ούτε εξ όψεως!


Μπορεί να μην έχουμε «σπουδάσει» στης μεγάλης παράγκας τη σχολή, ακριβώς γιατί η ΑΕ Βροντάδου που ιδρύσαμε στις αρχές του ’90 βασιζότανε σε αρχές λόγου και ήθους και γι’ αυτό ήταν κόσμημα για το χιώτικο ποδόσφαιρο σ΄ όλη της την ιστορία – μέχρι πέρυσι που έγινε η συγχώνευση με τον ΑΠΟ ΧΙΟΣ.


Ο ποδοσφαιριστής Κωστάλας ήρθε έτοιμος παίκτης στην ομάδα από τις ακαδημίες της ΕΠΣ Χίου και πρόσφερε πρωταθλήματα παίδων και εφήβων, αλλά και χρήματα από το δανεισμό του για ένα χρόνο (2.500 ευρώ).


Αυτό το θέμα αφορά μόνο τους Βρονταδούσους παράγοντες, αφού μόνο αυτοί γνωρίζουν την προσφορά αλλά και το ήθος του παίκτη. Απογοητεύτηκα από τη στάση τους γιατί έπρεπε σε ένα λεπτό να λήξει αυτή η υπόθεση. Αντί να χαρούν και να πανηγυρίσουν που ένας παίκτης μας δοκιμάζει για κάτι καλύτερο, προσπαθούν να βγάλουν από τη μύγα ξίγκι επηρεασμένοι από τους μεγαλοπαράγοντες της συγχώνευσης.


Έχουμε να δούμε Χιώτη ποδοσφαιριστή στις επαγγελματικές κατηγορίες από την εποχή του Δημοσθένη Κάβουρα τη δεκαετία του ’80 και εκείνοι φοβούνται μη χάσουν κι άλλους παίκτες, αντί να χαίρονται και να εύχονται να συμβαίνουν τέτοια γεγονότα.


Εκφράζοντας την πλήρη απογοήτευσή μου για τη στάση των Βρονταδούσων παραγόντων τους επιστρέφω το εισιτήριο διαρκείας και διακόπτω κάθε επαφή με την ΑΕΧ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ.Γιάννης Χανδράς
τέως ποδοσφαιριστής
και παράγοντας ΑΕ Βροντάδου