Αρχική Νέα Τοπικά Ευχές Λιμενικών υπαλλήλων στην Αγγελική

Ευχές Λιμενικών υπαλλήλων στην Αγγελική

6

 Στην αίθουσα του ξενοδοχείου ΧΑΝΔΡΗΣ  κόπηκε η πίτα της Ένωσης Λιμενικών Υπαλλήλων Χίου παρουσία των τοπικών θρησκευτικών και πολιτικών αρχών αλλά και αρκετών φίλων της Ένωσης.
Μετά την  ευλογία του Σεβασμιοτάτου κ. Διονυσίου, ο πρόεδρος της Ένωσης Κώστας Τριπολίτης  καλοσωρίζοντας τους παρευρισκόμενους  αναφέρθηκε στον σκοπό ίδρυσης της Ένωσης.
Τόνισε ότι «ιδρύθηκε το 2001 για να σταθεί δίπλα στον   λιμενικό ,  να προασπίσει τα δικαιώματα  των εργαζομένων της και να διεκδικήσει   τα νόμιμα  αιτήματα  που απορρέουν από τους νόμους  και το σύνταγμα της πατρίδας» .
Μεταξύ άλλων δράσεων προχώρησαν και στη δημιουργία εθελοντικής ομάδας αιμοδοσίας. Μάλιστα κάλεσε όλους να συμμετέχουν την Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου, στην προγραμματισμένη αιμοδοσία που θα γίνει στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου.
Φέτος από την Ένωση τιμήθηκε ο Σύλλογος Φίλων Οινουσσών για τη μέχρι σήμερα προσφορά του στον Αιγνουσιώτη και με αφορμή την πρόσφατη αναβάθμιση των υπηρεσιών με τη δρομολόγηση του ΟΙΝΟΥΣΣΑΙ ΙΙΙ. Βραβεύτηκε επίσης ο διαχειριστής του ΟΙΝΟΥΣΣΑΙ ΙΙ, καπετάν Γιώργης Σταυράκης.


Στο τέλος της ομιλίας του ο Κώστας Τριπολίτης δεν ξέχασε την Αγγελική Χατζηδημητρίου, που κάθε χρόνο όπως είπε κάλυπτε αυτή την εκδήλωση, κι ευχήθηκε να είναι του χρόνου μαζί μας υγιής.
Προέτρεψε  μάλιστα τους προσκεκλημένους να δώσουν τον παρόν τους στην συναυλία που γίνεται στο Ομήρειο στις 3 Φεβρουαρίου με μέριμνα της ΑΔΕΔΥ .


ΠΗΓΗ: ΧΙΑΚΗ ΦΩΝΗ