Αρχική Πολιτισμός Γενική Συνέλευση κι αρχαιρεσίες στον «ΚΟΡΑΗ»

Γενική Συνέλευση κι αρχαιρεσίες στον «ΚΟΡΑΗ»

9

 H Χιακή Αδελφότης Αττικοβοιωτίας «ο Κοραής» με την ευκαιρία της Νέας Χρονιάς έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στις πολυτελείς αίθουσες του ξενοδοχείου «METROPOLITAN” (Χανδρή) παρουσία πολλών μελών της χιακής παροικίας της Αττικής.
Ο Πρόεδρος της Αδελφότητος καθηγ. Αντώνιος Χαροκόπος παρουσίασε στα 250 και πλέον μέλη, που παρέστησαν, το πλούσιο έργο του «Κοραή» κατά την παρελθούσα χρονιά και ο δικηγόρος Παντελής Κοκκινάκης, ως ταμίας του Δ.Σ. προέβη στον οικονομικό απολογισμό.

Οι προσπάθειες και οι πρωτοβουλίες του απερχόμενου συμβουλίου χαιρετίστηκαν με θερμό χειροκρότημα από τα μέλη της συνελεύσεως, που υπερψήφισαν τα πεπραγμένα και επικρότησαν τη δράση του ιστορικού σωματείου.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο χιώτης Βουλευτής της Ν.Δ. Ιωάννης Πίττας.
Ακολούθησαν οι αρχαιρεσίες για τη νέα τριετή θητεία, όπου επανεξελέγησαν όλα τα μέλη του Δ.Σ., που έθεσαν υποψηφιότητα.

Συγκεκριμένα στο νέο συμβούλιο εξελέγησαν με την ακόλουθη σειρά:
Αντώνιος Χαροκόπος, Δημήτριος Λινός, Στυλιανός Μουτάφης, Γεώργιος Δανιήλ, Κων/νος Δ. Φαφαλιός, Δημήτριος Καγιάντας, Ισίδωρος Πρώϊος, Νίτσα Φερούση, Λίλιαν Σιδεράτου-Δρακωνάκη, Αντώνιος Πιπέρας, Μαρία Κιντή-Πετράκη, Ιωάννα Αποστολή, Σταύρος Μιχαηλίδης, Αναστάσιος Βαλιδάκης, Κυριακή Καραμανλή.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ιστορικής Αδελφότητος της Αττικής θα συγκροτηθεί σε σώμα την προσεχή Δευτέρα 29 Ιανουαρίου.
Στα πλαίσια της γενικής συνελεύσεως κυκλοφόρησε και η ιδιαίτερα επιμελημένη μονογραφία του κ. Ισίδωρου Πρώϊου, επιτ. Λυκειάρχη και ειδ. Γραμματέα του «Κοραή» με θέμα την ιστορία, την εξέλιξη και τη δράση της Αδελφότητος.
Στο προσεχές πρόγραμμα για το 2007 το νέο Δ.Σ. προγραμματίζει ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις κι αφιερώματα, τα οποία σύντομα θ’ ανακοινωθούν από τη διοίκηση του «Κοραή».