Αρχική Νέα Αθλητικά Συμμετοχή αθλητών του χιώτικου Ομίλου ΜΠΡΙΤΖ σε πανελλήνιο διαγωνισμό

Συμμετοχή αθλητών του χιώτικου Ομίλου ΜΠΡΙΤΖ σε πανελλήνιο διαγωνισμό

13

 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΧΙΩΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΠΡΙΤΖ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ


 

     Στο δελτίο τύπου που ακολουθεί διατυπώνονται οι εντυπώσεις της αθλήτριας- μαθήτριας Α΄ κύκλου-του ΧΟΜ Σελεμενάκη Πολυκρίτης για το Πανελλήνιο Εορταστικό Μαθητικό Τουρνουά Μπριτζ που πραγματοποιήθηκε σε Ομίλους σε όλη την Ελλάδα την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2007.   

    « Στο κάλεσμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ για την συμμετοχή μαθητών στο Πανελλήνιο Μαθητικό Τουρνουά που γίνεται κάθε χρονιά,  τέσσερις αθλητές (2 ζεύγη – μαθητές Α’ κύκλου ) του Χιώτικου Ομίλου Μπρίτζ , ταξιδέψαμε την περασμένη Κυριακή 21-1-07, στην Μυτιλήνη και φιλοξενηθήκαμε από το Σύλλογο Λέσβου Αγωνιστικού Μπριτζ. Συναγωνιστήκαμε με άλλα 8 ζεύγη μαθητών από τον ΣΛΑΜ και με μεγάλη χαρά στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων είδαμε τους συναθλητές μας Φουκαράκη Γ. και Μιχαηλίδη Α. να παίρνουν την πρώτη θέση  (πανελληνίως κατέκτησαν την 5η θέση ) και να παραλαμβάνουν το έπαθλό τους από τον Πρόεδρο του  Συλλόγου Λέσβου Αγωνιστικού Μπριτζ .
    Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω την συμπαίκτριά μου Σοβατζή Μαρία για την δεύτερη θέση που λάβαμε σε αυτό το Τουρνουά ισοβαθμώντας με το ζεύγος Γκούρδογλου Δ. και Καλδή Μ. του ΣΛΑΜ καθώς επίσης  την δασκάλα μας Μπαμπούλα Αναστασία και τον υπεύθυνο της αποστολής μας Σέγκο  Γεώργιο και την σύζυγό του Μαριάνθη Πρινιά που μας συνόδεψαν σε αυτήν την όμορφη εμπειρία.
                                                                                 Με εκτίμηση
                                                                        Πολυκρίτη Σελεμενάκη  »
                                                                                  
                                                                                                             Από το Δ.Σ. του Χ.Ο.Μ    
     

 Λεζάντα φωτογραφίας : Οι αθλητές του ΧΟΜ (α΄ κύκλου) Φουκαράκης Γ. και Μιχαηλίδης Α. (δεξιά) βραβεύονται για την νίκη τους από τον κο Γιαννακόπουλο Α. πρόεδρο του ΣΛΑΜ.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕυρωβαρόμετρο: Ελληνες: Φοβικοί στο διαφορετικό
Επόμενο άρθροΤην πίτα τους κόβουν οι Πυροσβέστες