Αρχική Πολιτισμός “Αυλαία” με συναυλία Σαββόπουλου!

“Αυλαία” με συναυλία Σαββόπουλου!

9

 Από τις 27 Μαρτίου μέχρι την 1η Απριλίου το φεστιβάλ του πολιτιστικού περιοδικού ΑΥΛΑΙΑ από τη Θεσσαλονίκη θα ταξιδέψει στη Χίο.

Μεταξύ των εκδηλώσεων, που χαρακτηρίστηκαν κατά τη διάρκεια σχετικής συνέντευξης τύπου από τον αντινομάρχη Παντελή Στεφάνου “υψηλού επιπέδου”, ξεχωρίζει η συναυλία με τον τραγουδοποιό Διονύση Σαββόπουλο.

Η συναυλία θα δοθεί την Πέμπτη, 29 Μαρίου, στο ΟΜΗΡΕΙΟ.
Για τις εκδηλώσεις αναφέρθηκαν επίσης τόσο ο Χιώτης στην καταγωγή εκδότης του περιοδικού κ. Κατσίκας όσο και ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δ. Χίου Δημήτρης Μάντικας (μαζί με τη Νομαρχία είναι συνδιοργανωτές).

Η αυλαία των εκδηλώσεων θα ανοιξει με σχετικό αφιέρωμα στην παγκόσμια ημέρα θεάτρου.
Θα παρουσιαστεί το βιβλίο της Άννας Bαγενά «Tο Θεσσαλικό μου θέατρο» από την ίδια τη συγγραφέα. Θα ακολουθήσει συναυλία τζαζ με το μουσικό σχήμα Jazzy love και συμβολικό εισιτήριο 7 ευρώ. Μάλιστα όπως τονίστηκε τα έσοδα θα διατεθούν για τη νοσηλεία της δημοσιογράφου Aγγελικής Xατζηδημητρίου στο εξωτερικό.
Στις 28 Μαρτίου, Τετάρτη, θα εγκαινιαστεί έκθεση πολιτικής γελοιογραφίας του Σταύρου Mαβίδη, έκθεση σελιδοδεικτών απ’ όλο τον κόσμο του Θανάση Γεωργιάδη και θα δοθεί συναυλία έντεχνης μουσικής με τους Παρασκευά Θεοδωράκη και Aλεξία Xρυσομάλλη.
Στις 29 Mαρτίου, Πέμπτη, η συναυλία του Διονύση Σαββόπουλου.
Στις 30- 31 Μαρτίου και Κυριακή 1η Απριλίου (των Bαϊων) θα ανέβει η θεατρική παράσταση «Aξύριστα πηγούνια» του Γιάννη Tσίρου, από το θέατρο ΣTOA σε σκηνοθεσία του Θ. Παπαγεωργίου και πρωταγωνιστές τους Iεροκλή Mιχαηλίδη, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Θανάση Δόβρη και Aννα Σκούμπικ.
Oλες οι εκδηλώσεις θα γίνουν στο Oμήρειο και για τη συναυλία Σαββόπουλου καθώς και για τις θεατρικές παραστάσεις θα υπάρχει εισιτήριο 18 ευρώ.

 

ΠΗΓΗ: ΑΛΗΘΕΙΑ


 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣτην πίτα των Ομογενών της Γαλλίας η ευρωβουλευτής Μ. Παναγιωτοπούλου- Κασσιώτου
Επόμενο άρθροΠριμοδοτεί τα κατώτερα πληρώματα ο ΥΕΝ