Αρχική Νέα Τοπικά Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην οδό Κουντουριώτου

Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην οδό Κουντουριώτου

7

Εχθές 29-1-07 στις 6:45 περίπου ειδοποιηθήκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Κουντουριώτου της πόλης της Χίου. Αμεσα κατέφθασαν στο συμβάν 2 οχήματα με 4 άντρες και αφού απεγκλώβισαν του 2 ενοικιαστές του  διαμερίσματος και εκκένωσαν την πολυκατοικία,  περιόρισαν   την πυρκαγιά στην κουζίνα όπου και τελικά την έσβησαν πλήρως. Οι δύο ενοικιαστές μεταφέρθηκαν προληπτικά με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο.


Από την πυρκαγιά κατεστράφησαν οικοσυσκευές, ηλ.συσκευές,  έπιπλα που βρισκόταν στην κουζίνα του διαμερίσματος και ερυπάνθη όλος ο χώρος  από τους καπνούς.
Πιθανή αιτία της πυρκαγιάς από ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος σε εστία.

 

Επίσης στις 28-1-07 στις 19:00 ξέσπασε πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Κάτω Φανά του Δήμου Μαστιχοχωρίων. Η πυρκαγιά κατεσβέσθη από 2 οχήματα με 5 άντρες και 1 όχημα της Ε.Μ.Χ. με οδηγό τον Κολλιάρο Γιάννη στις 20:45  της ίδιας ημέρας. Από την πυρκαγιά αποτεφρώθηκε 1 στρέμμα περίπου δασικής έκτασης.

 

Τέλος στις 29-1-07 στις 11:55 ξέσπασε πυρκαγιά σε μετρητή ηλ.ρεύματος σε οικία στην περιοχή του Χαλκειούς. Η πυρκαγιά κατεσβέσθη αμέσως από 1 όχημα με 3 άνδρες χωρίς να προκαλέσει άλλες ζημιές.


Σε όλες τις παραπάνω πυρκαγιές διενεργείται προανάκριση.

 

 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣαρωτικοί έλεγχοι σε έξι κατηγορίες φορολογουμένων
Επόμενο άρθροΣε επανάληψη ο διαγωνισμός για άγονες γραμμές του Αιγαίου