Αρχική Νέα Τοπικά Συνέντευξη Τύπου για την καμπάνια Ευαισθητοποίησης και Προσέλκυσης εθελοντών από το Κέντρο...

Συνέντευξη Τύπου για την καμπάνια Ευαισθητοποίησης και Προσέλκυσης εθελοντών από το Κέντρο Στήριξης Οικογένειας Χίου

7

Με την ευκαιρία της έναρξης της Καμπάνιας Ευαισθητοποίησης και προσέλκυσης εθελοντών, που διοργανώνει το Κέντρο Στήριξης Οικογένειας Χίου της Προμηθευτικής Α.Ε. Δήμου Ομηρούπολης, θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου και ώρα 1.30 μ.μ. στην αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου Χίου “Μιχαήλ Βουρνούς”. Πιο συγκεκριμένα:

 

“Το Κέντρο Στήριξης Οικογένειας Χίου, που λειτουργεί από την Προμηθευτική Α.Ε. Δήμου Ομηρούπολης, διοργανώνει Καμπάνια Ευαισθητοποίησης και προσέλκυσης Εθελοντών κοινωνικής εργασίας, την εβδομάδα 5 – 10 Φεβρουαρίου 2007, με τη συνεργασία και την υποστήριξη της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χίου, Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων και Γραφείο Ισότητας των φύλων.


Η καμπάνια ευαισθητοποίησης και προσέλκυσης εθελοντών διοργανώνεται στο πλαίσιο της Δράσης 14 του έργου Άλκηστις της Κ. Π. EQUAL.

 

Στόχος της καμπάνιας είναι:

-να τονίσουμε ότι η διεύρυνση και η ποιότητα των δράσεων του Κέντρου σε μεγάλο ποσοστό εξαρτάται από την εθελοντική εργασία επαγγελματιών διαφόρων ηλικιών και διαφορετικών ειδικοτήτων
-να καλέσουμε όλους να συμμετέχουν σε ένα πρόγραμμα δράσεων όπου αφιερώνοντας λίγο από το χρόνο ή/ και τις γνώσεις τους, μπορούν να ανταμειφθούν με πολλαπλάσια ικανοποίηση.”

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣαρωτικοί έλεγχοι σε έξι κατηγορίες φορολογουμένων
Επόμενο άρθροΣε επανάληψη ο διαγωνισμός για άγονες γραμμές του Αιγαίου