Αρχική Νέα Τοπικά Ακουσε ο Πολύδωρας, λύση για τα διαβατήρια των παιδιών της Αγγελικής

Ακουσε ο Πολύδωρας, λύση για τα διαβατήρια των παιδιών της Αγγελικής

27

Η δημοσιότητα καταρχήν από την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ σε πανελλαδικό επίπεδο και στη συνέχεια η προβολή του θέματος από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη “Καλημέρα Ελλάδα” έδωσαν λύση στο νομικό κενό, σχετικά με την έκδοση διαβατηρίων στα ανήλικα παιδιά της Αγγελικής Χατζηδημητρίου.

Χθες βράδυ ο ίδιος ο υπουργός Δημόσιας Τάξης δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό ότι το θέμα θα λυθεί, κατανοώντας την ανθρώπινη διάσταση του θέματος, τα παιδιά δηλαδή να μπορέσουν να επισκεφθούν τη μητέρα τους που νοσηλεύεται σε κέντρο αποκατάστασης στη Σουηδία, και ενώ κοντά της βρίσκεται και ο σύζυγός της. Σύμφωνα με πληροφορίες επικοινωνία με το γραφείο του υπουργού Βύρωνα Πολύδωρα είχε και ο βουλευτής της ΝΔ στο ν. Χίου Γιάννης Πίττας.
Το θέμα ειχε πρώτη αναδείξει η εφημερίδα ΑΛΗΘΕΙΑ σημειώνοντας ότι δεν είναι δυνατόν να κολάμε για ένα τέτοιο θέμα στην υπάρχουσα γραφειοκρατία.

Τελικά σήμερα το πρωί έγιναν οι σχετικές αιτήσεις και προωθήθηκαν τα έγγραφα από το Τμήμα Διαβατηρίων Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου στην Κεντρική Διεύθυνση των Αθηνών.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΑνάσα 5 λεπτών για τον πλανήτη- ΓΗ
Επόμενο άρθροΧοροεσπερίδα από το Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών