Αρχική Ομογένεια Συμμετοχή Νομαρχίας Χίου στο Ελληνικό Φεστιβάλ του Σίδνεϋ

Συμμετοχή Νομαρχίας Χίου στο Ελληνικό Φεστιβάλ του Σίδνεϋ

10

 Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χίου συμμετέχει στο Ελληνικό Φεστιβάλ του Σίδνεϋ 24 Μαρτίου έως 30 Απριλίου 2007.
Για πρώτη φορά θα έχει δικό της περίπτερο προβολής τοπικών προϊόντων, έντυπου και ηλεκτρονικού υλικού του τόπου μας. Γι’ αυτό το σκοπό καλεί όλους όσους θέλουν να συμμετάσχουν, να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Τουρισμού της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χίου, με την κα Έφη Λυπαρή, έως την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου.
Το Ελληνικό Φεστιβάλ στο Σίδνεϋ οργανώνεται εδώ και 26 χρόνια, χαρακτηρίζεται ως μια από τις πιο δυναμικές εκφράσεις του Ελληνικού πολιτισμού, προβάλλοντας με τον καλύτερο τρόπο την Ελληνική δημιουργία μέσα απ’ όλους τους φορείς, όπως της παραγωγής, της τέχνης, και εν γένει του Ελληνικού στοιχείου.
Το Ελληνικό Φεστιβάλ οργανώνεται στο Darling Harbour του Σίδνεϋ, το επισκέπτονται περί τους 250.000, μεταξύ των οποίων πολιτικοί , ακαδημαϊκοί κτλ. Περιλαμβάνει 100 περίπου Ελληνικά περίπτερα και παρουσιάζει ένα ευρύ φάσμα εκδηλώσεων μουσικών, χορευτικών, θεατρικών, κινηματογραφικών κτλ. Την Χίο θα εκπροσωπήσει ο καταξιωμένος μουσικός Παντελής Θαλασσινός με τρεις συναυλίες.
“Με τη συμμετοχή μας αυτή βάζουμε ακόμα ένα λιθαράκι στο ελληνικό πολιτιστικό υπόβαθρο που αποτελεί πηγή έμπνευσης για τους Έλληνες της Αυστραλίας”, σημειώνεται στο δελτίο της Νομαρχίας.
Χορηγός, Antenna Pacific.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 22710-40534 και 22710-43254, με την υπεύθυνη του Τμήματος κα Έφη Λυπαρή.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΑνάσα 5 λεπτών για τον πλανήτη- ΓΗ
Επόμενο άρθροΧοροεσπερίδα από το Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών