Αρχική Νέα Τοπικά Δημοπράτηση ΧΥΤΑ νότιας Χίου, κατατέθηκαν οι προσφορές

Δημοπράτηση ΧΥΤΑ νότιας Χίου, κατατέθηκαν οι προσφορές

6

   
Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το πρωί, 2 Φεβρουαρίου, η δημοπρασία του έργου «Κατασκευή  ΧΥΤΑ 2ης Διαχειριστικής Ενότητας Ν. Χίου» προϋπολογισμού 5.850.000 €, στην αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου.
 “Η δημοπράτηση του σημαντικού αυτού έργου σηματοδοτεί μια θετική εξέλιξη στην υλοποίηση του νομαρχιακού προγράμματος για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στο Νομό μας.
 Από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χίου θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για τη γρήγορη και άρτια εκτέλεση του έργου”, σημειώνεται στο σχετικό δελτίο τύπου.

Ενδιαφέρον έχει πάντως να δούμε πως θα αντιδράσει το ΤΕΕ αφού η επιτροπή απαρτιζόταν από υπομηχανικούς και όχι μηχανικούς- μέλη του συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών του Δημοσίου (Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ. ΧΙΟΥ), οι οποίοι συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους.

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες κατατέθηκαν 5 προσφορές. Ηδη όμως υπάρχει έγγραφο από το ΥΠΕΧΩΔΕ για τη μία τουλάχιστον κοινοπραξία. Αυτά τα έγγραφα μαζί με τις… κούτες που βλέπετε στη φωτογραφία θα πρέπει να εξετάσουν οι υπάλληλοι της Νομαρχίας για να δουν ποιος θα είναι τελικά ο ανάδοχος αυτού του τόσο σημαντικού για τη Χίο έργου.

 

 


 


                                                                       Γραφείο Τύπου
                                                                           Ν.Α. Χίου 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠυρκαγιά σε κατάστημα στην οδό Βασιλικάρη 4
Επόμενο άρθροΘανάσιμος τραυματισμός στρατιώτη στα Καρδάμυλα