Αρχική Πολιτισμός Εκδηλώσεις 20 χρόνια ΠΣΑμεΑ… και έχει και συνέχεια! διήμερο εκδηλώσεων

20 χρόνια ΠΣΑμεΑ… και έχει και συνέχεια! διήμερο εκδηλώσεων

174

O Παγχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία γιορτάζει φέτος 20 χρόνια από την ίδρυσή του με την διοργάνωση δύο μεγάλων γεγονότων:
– της επιστημονικής διημερίδας με θέμα «Η Βία και οι Επιπτώσεις της στη Σύγχρονη Κοινωνία των Παιδιών και των Ατόμων Ευάλωτων Κοινωνικών Ομάδων»
– της παράστασης χορού από το χοροθέατρο ΔΑΓΙΠΟΛΗ του Γιώργου Χρηστάκη και συναυλίας με τους Κώστα Λειβαδά και Αντριάνα Μπάμπαλη, με τη φιλική συμμετοχή του Αντώνη Καφετζόπουλου
Την προσεχή Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017, κατά τη διάρκεια Συνέντευξης Τύπου (12.30 μ.μ.) στο γραφείο του Παγχιακού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία (δ/νση: Δημοκρατίας 8),  θα παρουσιαστεί αναλυτικά το πρόγραμμα εκδηλώσεων στις 9 και 10 Ιουνίου 2017.

Τη Συνέντευξη Τύπου θα συντονίσει η Πρόεδρος του Παγχιακού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Σοφία Μιχάλα.
Θα μιλήσει ο ψυχολόγος Παντελής Πρώιος, επιστημονικός σύμβουλος του Π.Σ.Α.μεΑ., μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων και Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής της Διημερίδας.
Από τους προσκεκλημένους ομιλητές της διημερίδας θα παραβρεθούν η Julia Silva, Διευθύντρια του διεθνούς προγράμματος ACT Raising Safe Children,
η Lucia Williams, Καθηγήτρια του Παν/μιου του Sao Carlos της Βραζιλίας, καθώς και
ο Γιώργος Χρηστάκης, κοινωνικός ψυχολόγοςPhDκαι ιδρυτής του χοροθεάτρου ΔΑΓΙΠΟΛΗ.

Η επιστημονική διημερίδα αποτελεί συνδιοργάνωση με τον Σύλλογο Ελλήνων Ψυχολόγων και το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017, στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Χίου και έχει τεθεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων Υγείας και Παιδείας. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και ο Δήμος Χίου.
Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα της διημερίδας, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα: http://www.chiosconference2017.eu/
Μετά τη λήξη των εργασιών της διημερίδας, το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017 και ώρα 21.00 θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στον Καστρομηνά παράσταση από το χοροθέατρο ΔΑΓΙΠΟΛΗ του Γιώργου Χρηστάκη
και συναυλία με τους Κώστα Λειβαδά και Αντριάνα Μπάμπαλη και με τη φιλική συμμετοχή του Αντώνη Καφετζόπουλου.
Οι πολιτιστικές δράσεις που πλαισιώνουν τη Διημερίδα διοργανώνονται με την υποστήριξη του Νομικού Προσώπου του Δήμου Χίου.

Εισιτήρια για την μουσική παράσταση (10 ευρώ)
προπωλούνται στον Παγχιακό Σύλλογο ΑμεΑ και στο περίπτερο στην αρχή της Απλωταριάς.
Η είσοδος στην συναυλία είναι δωρεάν για τα μέλη του Συλλόγου που διαθέτουν κάρτα μέλους, καθώς και για τα παιδιά έως 6 ετών.

Να είστε εκεί, για να γιορτάσουμε όλες και όλοι μαζί τα είκοσι χρόνια δραστηριότητας του Παγχιακού Συλλόγου Α.μεΑ.
Να είστε εκεί, για να πούμε όλοι μαζί «ΟΧΙ στη βία που γεννά βία».
Να είστε εκεί, για να αντισταθούμε όλοι μαζί στην κοινωνική διάλυση και να στηρίξουμε τις αξίες που ενώνουν και εξυψώνουν την κοινωνική συνεργασία!