Αρχική Νέα Τοπικά Στις Οινούσσες η τακτική εξαμηνιαία συνεδρίαση της Ελληνικής Συμβουλευτικής Επιτροπής των Lloyd’s

Στις Οινούσσες η τακτική εξαμηνιαία συνεδρίαση της Ελληνικής Συμβουλευτικής Επιτροπής των Lloyd’s

17

 Ο Δήμος Οινουσσών, ενημερώνει  με σχετικό δελτίο τύπου ότι, την Παρασκευή 18 Μαΐου 2007 και από ώρα 12.00 μεσημβρινή μέχρι 7.00 απογευματινή θα φιλοξενήσει στο πλαίσιο της τακτικής εξαμηνιαίας συνεδρίασης της Ελληνικής Συμβουλευτικής Επιτροπής των Lloyd’s τριάντα επιφανή μέλη του ελληνικού εφοπλιστικού κόσμου παρουσία της ηγεσίας του διεθνούς ναυτιλιακού οργανισμού Lloyd’s Register International με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. David Moorhouse και τον πρόεδρο της Ελληνικής Επιτροπής κ. Παναγιώτη Τσάκο.


Φέτος, για πρώτη φορά στην ιστορία της L.R. Hellenic Advisory Committee, κατόπιν προσκλήσεως του Δημάρχου Οινουσσών, κ. Ευάγγελου Αγγελάκου η σύσκεψή της θα πραγματοποιηθεί εκτός Αθηνών και Πειραιώς και μάλιστα στις Οινούσσες, στην αίθουσα «Μαρίας Παντελή Λαιμού» στο κτίριο του ναυτικού Μουσείου.


Θα ακολουθήσει επίσημο γεύμα στον Ναυτικό Όμιλο. Οι προσκεκλημένοι θα μεταφερθούν από τη Χίο στις Οινούσσες με το πλοίο «Οινούσσαι ΙΙΙ», το οποίο θα αποπλεύσει από τη Χίο στις 11το πρωί και από τις Οινούσσες στις 7 το απόγευμα.


Στην συνεδρίαση και στο γεύμα έχουν προσκληθεί οι Υπουργοί Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Αριστοτέλης Παυλίδης, Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Μιχάλης Λιάπης,  ο Γεν. Γραμματεύς του ΥΕΝ καθ. Ιωάννης Τζωάννος καθώς και οι πρέσβεις της Ιαπωνίας, της Κίνας, της Κορέας, της Αγγλίας και της Κύπρου.