Αρχική Green Life Ζώα & Περιβάλλον Hellenic Seaways: Πρωτοβουλίες για το περιβάλλον

Hellenic Seaways: Πρωτοβουλίες για το περιβάλλον

23

 ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ επιτυχία ολοκληρώθηκαν με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος οι εκδηλώσεις καθαρισμού ακτών στα νησιά της Χίου και της Αίγινας που οργάνωσε η hellenic Seaways.


Στις 30 Μαΐου 2007, η Hellenic Seaways και η τηλεόραση «Σκάι» βρέθηκαν στη Χίο, όπου διοργανώθηκε καθαρισμός της παραλίας «Μπέλα Βίστα» με την εθελοντική εργασία 250 μαθητών από 5 δημοτικά σχολεία.


Στις 5 Ιουνίου (Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος), στην Αίγινα, με την εθελοντική εργασία των μαθητών του Δημοτικού σχολείου της Πέρδικας πραγματοποιήθηκε ο καθαρισμός της παραλίας «Μαραθώνας».


Με τον ενθουσιασμό και την ενεργή συμμετοχή των παιδιών, δασκάλων αλλά και των τοπικών αυτοδιοικήσεων περάσαμε το μήνυμα της προστασίας του περιβάλλοντος και του μέλλοντος των ελληνικών θαλασσών και ακτών.


Η Hellenic Seaways ευχαριστεί όλους όσοι βοήθησαν στη διοργάνωση των εκδηλώσεων αλλά κυρίως τους μικρούς της φίλους που με το σύνθημα «Τα Παιδιά Καθαρίζουν Για το Μέλλον τους» μας απέδειξαν πως πρέπει να συνεχίσουμε τον αγώνα για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των ελληνικών μας νησιών δρομολογώντας νέα πλοία υψηλής τεχνολογίας και φιλικά προς το περιβάλλον μας τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Σάββατο, 9 Ιουνίου 2007

Διαφήμιση