Αρχική Green Life Ζώα & Περιβάλλον Ημερίδα στην Πάρο με θέμα: «Οικιστική Ανάπτυξη και Προστασία του Περιβάλλοντος και...

Ημερίδα στην Πάρο με θέμα: «Οικιστική Ανάπτυξη και Προστασία του Περιβάλλοντος και της Φυσιογνωμίας της Πάρου», ομιλία Ν. Σηφουνάκη

19

 


ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΣΟΚ  ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ
ΤΟΜΕΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


Ο Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας, Πολιτισμού και Μ.Μ.Ε. του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Νίκος Σηφουνάκης μεταβαίνει στην Πάρο το Σάββατο το πρωί (16 Ιουνίου 2007) προκειμένου να μετάσχει ως ένας από τους βασικούς ομιλητές, σε ημερίδα που διοργανώνει ο Δήμος Πάρου και η Ομοσπονδία Παριανών Συλλόγων, με θέμα «Οικιστική Ανάπτυξη και Προστασία του Περιβάλλοντος και της Φυσιογνωμίας της Πάρου».
Στην ίδια ημερίδα θα μετέχουν προσωπικότητες, επιστήμονες, εκπρόσωποι περιβαλλοντικών οργανώσεων, όπως οι : Μ. Δεκλερής Πρόεδρος Επιμελητηρίου Περιβάλλοντος και Βιωσιμότητας, πρώην Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, Κ. Αρσένης Υπεύθυνος Προγράμματος για την Αειφόρο Ανάπτυξη στο Αιγαίο της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας Περιβάλλοντος και Πολιτιστικής Κληρονομιάς, Μ. Μαράκα- Ρωμανού, Αρχιτέκτων, Προϊσταμένη Τμήματος Χωροταξίας και Περιβάλλοντος του ΕΟΤ, Ελένη Μαϊστρου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Αρχιτεκτονικής Σχολής Ε.Μ.Π, Νίκος Χρυσόγελος, Πρόεδρος του Δικτύου «Μεσόγειος SOS», Βασίλης Δοροβίνης Δικηγόρος, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας Περιβάλλοντος και Πολιτιστικής Κληρονομιάς.
Το θέμα της εισήγησης του κ. Σηφουνάκη στην ημερίδα θα είναι : « Η υπερδόμηση των νησιών οδηγεί στην οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική υποβάθμιση».