Αρχική Νέα Εκπαίδευση - Επιστήμη 4ο Γυμνάσιο: Ανανέωση εργαστηρίου ηλεκτρονικών υπολογιστών “Οδυσσέα”

4ο Γυμνάσιο: Ανανέωση εργαστηρίου ηλεκτρονικών υπολογιστών “Οδυσσέα”

19

Μπορεί να μαθαίνουμε την ευχάριστη είδηση μέσα από ένα ευχαριστήριο αλλά αξίζει να την επισημάνουμε.

 

Συγκεκριμένα το 4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΙΟΥ- Σχολείο Εφαρμογής Πειραματικών Προγραμμάτων Εκπαίδευσης (ναι ακόμα λειτουργεί έτσι!) ευχαριστεί τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χίου στο πρόσωπο του Νομάρχη Πολύδωρου Λαμπρινούδη για την αντικατάσταση των υπολογιστών της αίθουσας “Οδυσσέας”, για καλύτερα ταξίδια στο διαδίκτυο!
Παραθέτουμε την ευχαριστήρια επιστολή:

     “Η αντικατάσταση των Υπολογιστών της αίθουσας “Οδυσσέας” (σύνδεση με το διαδίκτυο και λειτουργία εκπαιδευτικών ηλεκτρονικών προγραμμάτων) ήταν μέγιστης σημασίας για το σχολείο μας, για τους λόγους που αναφέρθηκαν στο ανωτέρω εγγραφό μας.
     Να είστε βέβαιοι ότι προσφέρατε μεγάλη υπηρεσία στην εκπαίδευση των μαθητών μας με μηχανήματα γρήγορα, καινούργια, που θα κάνουν εύκολη την πλοήγηση στο διαδίκτυο. Πέραν αυτών είναι τούτη τη στιγμή ένα πλήρες εργαστήριο, τεχνικά άρτιο, άξιο των προσδοκιών της νεολαίας και των εκπαιδευτικών, αλλά και των απαιτήσεων της εποχής μας. Να είστε γι’αυτό υπερήφανοι! Σε μας μένει η δύσκολη ευθύνη αλλά και η ανάγκη και η πρόκληση να τους αξιοποίσουμε.
     Σας ευχαριστώ, όπως και καθέναν που συνέβαλε να τους έχουμε σήμερα, εκ μέρους του σχολείου-ως εκπαιδευτικός και Διευθυντής- και προσωπικά. Εύχομαι να είστε πάντα σε θέση να βοηθείτε έτσι την Εκπαίδευση.
    Με εκτίμηση.
   
                                  Ο Διευθυντής
 
ΓΕΩΡΓΙΟΣ   Ι.  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
Φιλόλογος “