Αρχική Νέα Τοπικά Διαμαρτυρία Συλλόγου υπαλλήλων Νομαρχίας για παρακολούθηση τηλεφώνων σε υπηρεσία της Ν.Α. Χίου

Διαμαρτυρία Συλλόγου υπαλλήλων Νομαρχίας για παρακολούθηση τηλεφώνων σε υπηρεσία της Ν.Α. Χίου

6

   Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Ν.Α Χίου με αφορμή τα τελευταία γεγονότα που αφορούν στην παρακολούθηση των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων Υπηρεσιών της ΝΑ Χίου θεωρούν ότι:
> Οι μέθοδοι αυτές είναι πρωτοφανείς, απαράδεκτες κατ. επικίνδυνες τόσο για τις Υπηρεσίες όσο και για καθένα εκ των συναδέλφων μας,
> Αποτελεί   κίνδυνο   για   το    Δημοκρατικό   πολίτευμα   κάθε   προσπάθεια παρακολούθησης πολιτών και Υπηρεσιών  από όπου και αν γίνεται. Η κατάλυση των δημοκρατικών θεσμών γίνεται μεταξύ άλλων και με την υπονόμευση της ασφαλείας των πολιτών, με τη φαλκίδευση της προσωπικής τους ελευθερίας και με την εκτροπή από τις νόμιμες διαδικασίες.
> Πρέπει άμεσα να ευαισθητοποιηθούν όλες οι Αρχές του Νομού, τα τοπικά ΜΜΕ, όλοι οι πολίτες ώστε αφ’ ενός να απομονωθούν τέτοιες μέθοδοι κι αφετέρου να αποκαλυφθούν οι υπεύθυνοι – που φυσικά έχουν ονοματεπώνυμο -για να γνωρίζει ο Χιώτικος Λαός ποιος ή ποιοι κρύβονται πίσω από αυτή την υπόθεση και για ποιο λόγο παρακολουθούν τις τηλεφωνικές συνομιλίες των συναδέλφων μας.
> Είναι θέμα υψίστης προτεραιότητας για τις διωκτικές αρχές, τη Δικαιοσύνη και όλους τους τοπικούς φορείς να αποκαλυφθούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι υπεύθυνοι ώστε να σταματήσει το κακό εδώ. Αν περιοριστούν σε «αγνώστους δράστες» και χαλαρούς ρυθμούς θα είμαστε άξιοι της  τύχης μας που θα την ορίζουν στο παρασκήνιο και το σκοτάδι οι δράστες των  υποκλοπών  και όχι μόνο .
 
   Από την πλευρά μας είμαστε αποφασισμένοι να μην  επιτρέψουμε σε κανέναν να παραβιάζει την προσωπική  μας ζωή , να αναιρεί τα αυτονόητα δικαιώματά μας, και να περιορίζει, η να ορίζει παράνομα τα υπηρεσιακά μας καθήκοντα.
    Ελπίζουμε να είναι  και όλοι οι άλλοι αρμόδιοι αληθινά πρόθυμοι  να προστατέψουν  όχι μόνο  τα μέλη  του συλλόγου μας , αλλά και τα δημοκρατικά δικαιώματα κάθε πολίτη.


Ο Πρόεδρος        Τα Μέλη
Νίκος Ψαλτάκης              Π. Αποστολίδης
       Π. Τάτσης
       Γ. Αρνίδης
       Ι. Κουντουριάδης
       Γ. Δαμίγος
   Κλ. Κωστάλα