Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος ΔΗΚΚΙ: οι πολίτες να περιφρουρήσουν την περιουσία τους

ΔΗΚΚΙ: οι πολίτες να περιφρουρήσουν την περιουσία τους

18

 Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ανήμπορη να αντιδράσει στην εθνική καταστροφή προχωρά σε επικοινωνιακού και προεκλογικού τύπου μέτρα για τις πυρόπληκτες περιοχές που κάθε άλλο παρά λύνουν το πρόβλημα.


Ο Έλληνας πολίτης που έχει υποστεί αυτή την καταστροφή εξαιτίας της πολιτικής του νεοφιλελευθερισμού πρέπει να αποκατασταθεί άμεσα από την καταστροφή που υπέστη. Η Κυβέρνηση, να αναλάβει άμεσα την οικονομική και κοινωνική στήριξη των περιοχών που επλήγησαν, για να ομαλοποιηθεί εκ νέου η καθημερινότητα των πολιτών στο 100%.


Οφείλει να αποσύρει από κάθε σκέψη αλλά και στα υπό κατάρτιση νομοσχέδια κάθε αντίληψη που σκοπό έχει την δημιουργία φτηνής γης, προκειμένου να ικανοποιήσει τις αδηφάγες ορέξεις  του νεοκαπιταλιστικού συστήματος. Να περιφρουρήσει με όλα τα μέσα την περιουσία και το φυσικό πλούτο της χώρας και να κηρύξει αναδασωτέες χωρίς χρονοτριβή όλες τις περιοχές που επλήγησαν από πυρκαγιές, τόσο τα προηγούμενα χρόνια όσο και σήμερα.


Το ΔΗΚΚΙ καλεί τους πολίτες να περιφρουρήσουν την περιουσία τους και το φυσικό περιβάλλον για να περισώσουν ότι είναι δυνατόν να περισωθεί από τις εναπομείνασες λίγες δασικές εκτάσεις της πατρίδας μας.


   


 


                                                ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΚΚΙ

Διαφήμιση