Αρχική Νέα Τοπικά Χιώτικος Όμιλος Μπριτζ : ΖΗΣΑΜΕ ΤΟ …. «ΟΝΕΙΡΟ»

Χιώτικος Όμιλος Μπριτζ : ΖΗΣΑΜΕ ΤΟ …. «ΟΝΕΙΡΟ»

43

Σε δελτίο τύπου αναφέρεται το εξής:

 

“Από επιτυχία σε επιτυχία το Χιώτικο Μπριτζ

Μετά την άνοδο του Ομίλου μας στην Α’ Εθνική στην κατηγορία 1-5 στις αρχές Οκτώβρη ,νέα μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι αθλητές του Χ.Ο.Μ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ζευγών Κατηγοριών που διεξήγαγε η Ελληνική Ομοσπονδία Μπριτζ στις Αθλητικές εγκαταστάσεις του Α.Ο. Ταταύλων στο Φάληρο στις αρχές του μήνα.

 Από το αρχείο του ΧΟΜ : Καλογεράς-Αντωνίου, το δίδυμο των πρωταθλητών μας , σε στιγμή από παλαιότερο αγώνα του.


Συγκεκριμένα οι αθλητές Αντωνίου Αλέξανδρος και Καλογεράς Μάρκος και οι αθλητές Κουφοπαντελής Κωνσταντίνος και Μαΐστρος Ιωάννης σε αυτήν τη διοργάνωση κατέκτησαν την 1η και 3η θέση αντίστοιχα σε σύνολο 37 ζευγών από όλη την Ελλάδα , κάτι που βεβαιώνει την συνεχή και σταθερή άνοδο του Χιώτικου Ομίλου Μπριτζ.  Τούτο οφείλεται πέρα από τη δυναμικότητα, τη γνώση (μετά από μελέτη ) και την αποκτώμενη εμπειρία μέσα από τη συμμετοχή δύο φορές την εβδομάδα σε ταυτόχρονα πανελλήνια  τουρνουά  που πραγματοποιούνται με την βοήθεια του Internet στο φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου «Διάνα» και στις φιλότιμες προσπάθειες των ανθρώπων του ΧΟΜ που εντείνονται συνέχεια για τη διάδοσή του ιδιαίτερα στις κατηγορίες νέων και εφήβων αλλά και στους μεγαλύτερους . Συγχαρητήρια βέβαια ανήκουν και σε όλους τους αθλητές μας που πήραν μέρος στον προαναφερόμενο  αγώνα , ανεξάρτητα της κατάταξής τους . Σίγουρα η υπομονή , η επιμονή και η μελέτη θα επιβραβευτούν στο μέλλον.

 

Για όσους δεν  το γνωρίζουν το αγωνιστικό Μπριτζ είναι άθλημα , αναγνωρισμένο από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και οι  νέοι -έως 25 ετών- πρωταθλητές τυγχάνουν των ευεργετημάτων των διατάξεων για την ευκολότερη εισαγωγή τους σε ανώτατες σχολές . Φέτος το Μπριτζ  βοήθησε στην εισαγωγή ενός νέου αθλητή στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο , του χρόνου ευχόμαστε να είναι περισσότεροι . Πέραν της συνεχούς άσκησης της μνήμης, του πνεύματος και της στρατηγικής,  η  έννοια του «συμπαίκτη» και ο ανταγωνισμός  των ζευγών  το καθιστούν εξαιρετικά κοινωνικό άθλημα.

 

 Όσοι μετά τα παραπάνω ζηλέψατε  την δόξα των πρωταθλητών μας μπορείτε να μας γνωρίσετε από κοντά κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 6 :00 με 9:00  το απόγευμα στο κυλικείο του ξενοδοχείου «Διάνα» και να ενταχθείτε στο δυναμικό μας .

 

Όλοι  εμείς στο Χιώτικο Όμιλο Μπριτζ  φέτος ΖΗΣΑΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ    και καθώς πλησιάζουν οι γιορτές θα θέλαμε αφού σας ευχαριστήσουμε για την αγάπη και  το ενδιαφέρον με τα οποία  μας παρακολουθείτε να σας  ευχηθούμε ολόψυχα ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2008 … ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ !!!!

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.ΤΟΥ Χ.Ο.Μ.”