Αρχική Νέα Τοπικά ΝΕΛΕ: καταθέσεις αιτήσεων επιμορφωτών

ΝΕΛΕ: καταθέσεις αιτήσεων επιμορφωτών

33

 Η Ν.Ε.Λ.Ε. Χίου ανακοινώνει ότι μέχρι την 22η Ιανουαρίου 2008 θα δέχεται αιτήσεις για την κατάρτιση του Πίνακα Πρόσληψης Επιμορφωτών του εκπαιδευτικού προγράμματος έτους 2008.


Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα χρηματοδοτείται από την Γενική Γραμματεία Εκπαίδευσης Ενηλίκων του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων από εθνικούς πόρους.Τα θέματα των τμημάτων μάθησης ανά διδακτική ενότητα είναι τα εξής:


A΄ ENOTHTA : ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ – ΤΕΧΝΕΣ


1. Εκμάθηση Παραδοσιακών Χορών
2. Εργαστήριο Ζωγραφικής
3. Εργαστήριο Αγιογραφίας
4. Εργαστήριο Ψηφιδωτού
5. Εργαστήριο Βιτρώ
Β΄ ΕΝΟΤΗΤΑ : ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ


1. Κέντημα στο χέρι
2. Κατασκευή κοσμημάτων
3. Ξυλογλυπτική
4. Μαγειρική / Ζαχαροπλαστική
5. Παραγωγή, μεταποίηση και τυποποίηση βιολογικών προϊόντων
6. Γυναικεία επιχειρηματικότητα


Γ΄ ΕΝΟΤΗΤΑ : ΑΓΩΓΗ ΠΟΛΙΤΩΝ


1. Πρώτες Βοήθειες


Δ΄ ΕΝΟΤΗΤΑ : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ Α.Μ.Ε.Α.


1. Θεατρικό παιχνίδι
2. Μουσικοθεραπεία
Δικαίωμα να υποβάλλουν αίτηση έχουν απόφοιτοι ΑΕΙ – ΤΕΙ και εμπειροτέχνες, το αντικείμενο των σπουδών ή η επαγγελματική ενασχόληση των οποίων είναι σχετική με το αντικείμενο του εκάστοτε τμήματος μάθησης.


Οι αιτήσεις των υποψηφίων επιμορφωτών θ΄ αξιολογηθούν από επιτροπή που έχει ορισθεί για το σκοπό αυτό με σχετική απόφαση της Ν.Ε.Λ.Ε. Χίου.


Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικές με το αντικείμενο μάθησης, τα ειδικά προσόντα των υποψηφίων επιμορφωτών και την κατάθεση αιτήσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τις εργάσιμες ημέρες και ώρες με τα γραφεία της υπηρεσίας, Πασπάτη και Ριζαρίου (πάνω από το Super Market Dia), τηλ.. 22710-44637.Επίσης αναλυτικές πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της Ν.Α. Χίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση http: //www.chios.gr/Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ν.Ε.Λ.Ε. ΧΙΟΥΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ


ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ ΧΙΟΥ


 


 


 


 Α/Α
 ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
 ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΩΝ
 
 Α ΄ΕΝΟΤΗΤΑ:


ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΤΕΧΝΕΣ
 
1
 Εκμάθηση


Παραδοσιακών χορών
 Πτυχιούχοι ΤΕΦΑΑ, Απόφοιτοι κρατικών και αναγνωρισμένων Σχολών Χορού
 
2
 Εργαστήριο Ζωγραφικής
 Πτυχιούχοι Σχολών ή Τμημάτων ΑΕΙ: Καλών Τεχνών , Εικαστικών Τεχνών, Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών. Πτυχιούχοι Σχολών η Τμημάτων ΤΕΙ Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών Απόφοιτοι Σχολών Ζωγραφικής, ζωγράφοι με σημαντικό έργο και Εμπειρία.
 
3
 Εργαστήριο Αγιογραφίας
 Πτυχιούχοι Σχολών η Τμημάτων ΑΕΙ : Καλών Τεχνών , Εικαστικών Τεχνών , Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών. Πτυχιούχοι Σχολών ή Τμημάτων ΤΕΙ Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών Απόφοιτοι Σχολών Αγιογραφίας και εμπειροτέχνες.
 
4
 Εργαστήριο Ψηφιδωτού
 Πτυχιούχοι Σχολών η Τμημάτων ΑΕΙ: Καλών Τεχνών , Εικαστικών Τεχνών. Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών. Πτυχιούχοι Σχολών ή Τμημάτων ΤΕΙ Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών. Εμπειροτέχνες.
 
5
 Εργαστήριο Βιτρώ


 Πτυχιούχοι αναγνωρισμένων Σχολών και εμπειροτέχνες
 
 Β΄ ΕΝΟΤΗΤΑ:


ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ


-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
 
1
 Κέντημα στο χέρι
 Πτυχιούχοι αναγνωρισμένων Σχολών και εμπειροτέχνες.
 
Α/Α
 ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
 ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΩΝ


 
2
 Κατασκευή κοσμημάτων
 Πτυχιούχοι αναγνωρισμένων Σχολών και εμπειροτέχνες
 
3
 Ξυλογλυπτική
 Πτυχιούχοι αναγνωρισμένων Σχολών και εμπειροτέχνες.
 
4
 Μαγειρική/Ζαχαροπλαστική
 Πτυχιούχοι ΤΕΙ Τμημάτων Τουριστικών Επαγγελμάτων, Απόφοιτοι αναγνωρισμένων σχολών και εμπειροτέχνες
 
5
 Παραγωγή και Τυποποίηση βιολογικών προϊόντων
 Πτυχιούχοι ΑΕΙ και ΤΕΙ Τμημάτων Χημείας, Γεωπονίας, Τεχνολογίας Tροφίμων , Φυτικής Παραγωγής, Ζωικής Παραγωγής
 
6
 Γυναικεία επιχειρηματικότητα
 Πτυχιούχοι ΑΕΙ και ΤΕΙ Τμημάτων Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών , Δημόσιας Διοίκησης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, Λογιστικής και Χρηματο οικονομίκης, Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής, Επιστημών Οικονομίας και Διοίκησης με μεταπτυχιακές σπουδές στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων ή στα Χρηματοοικονομικά
 
 Γ ΄ ΕΝΟΤΗΤΑ:ΑΓΩΓΗ ΠΟΛΙΤΩΝ
 
 
1
 Πρώτες βοήθειες
 Πτυχιούχοι Σχολών ή Τμημάτων ΑΕΙ και ΤΕΙ Ιατρικής και Νοσηλευτικής Στελέχη υπηρεσιών που έχουν την ευθύνη για την παροχή πρώτων βοηθειών και μέτρων κοινωνικής και πολιτικής προστασίας, ειδικοί σε θέματα εθελοντισμού και διαχείρισης κινδύνων από φυσικές ή άλλες αιτίες.
 
 Δ ΄ ΕΝΟΤΗΤΑ:


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Α.Μ.Ε.Α
 
1
 Θεατρικό Παιχνίδι
 Πτυχιούχοι Σχολών ή Τμημάτων ΑΕΙ: Θεατρικών Σπουδών και Θεάτρου Απόφοιτοι αναγνωρισμένων Σχολών Θεάτρου ή Σκηνοθεσίας, Σκηνοθέτες Θεάτρου με σημαντικό έργο και εμπειρία.
 
2
 Μουσικοθεραπεία
 Πτυχιούχοι Σχολών ή Τμημάτων ΑΕΙ : Σπουδών, Μουσικής Επιστήμης, Μουσικών Σπουδών, Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης. Πτυχιούχοι Σχολών ή Τμημάτων ΤΕΙ Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής, Τεχνολογίας Μουσικών Οργάνων. Απόφοιτοι αναγνωρισμένων Ωδείων