Αρχική Πολιτισμός Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των δημοσιογράφων της Μυτιλήνης και ευχές για...

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των δημοσιογράφων της Μυτιλήνης και ευχές για την Αγγελική

7


 

 Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των δημοσιογράφων της Μυτιλήνης, διοργάνωσε το περασμένο Σαββάτο 22 Δεκεμβρίου η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου, Ηπείρου και Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ). Η εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε στον χώρο «Πάρκο» στο πάρκο της Αγίας Ειρήνης της πόλης πλάϊ στο «Χριστουγεννιάτικο Χωριό» του Δήμου Μυτιλήνης.
Εκτός από τους συναδέλφους δημοσιογράφους μέλη και μη μέλη της Ένωσης με τα παιδιά τους, στη γιορτή παραβρέθηκαν οι Παύλος Βογιατζής Νομάρχης Λέσβου, Νάσος Γιακαλής Δήμαρχος Μυτιλήνης και Βάσω Χοχλάκα Αντιδήμαρχος Μυτιλήνης.
Στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή, μοιράστηκαν δώρα, από τον Άγιο Βασίλη στα παιδιά όλων των δημοσιογράφων της Μυτιλήνης, ηλικίας έως και 18 ετών. Ενώ οι γονείς αλλά και οι άλλοι καλεσμένοι της Ένωσης είχαν την ευκαιρία για ένα κρασί μακριά από την έγνοια της είδησης!
Την οικονομική δαπάνη για την αγορά των δώρων καθώς επίσης τη διοργάνωσης της γιορτής αυτής, κάλυψε κι εφέτος, για τέταρτη συνεχή χρονιά εξολοκλήρου η ΕΣΗΕΠΗΝ. Εκτός από την ΕΣΗΕΠΗΝ δώρα στους συμμετέχοντες στη γιορτή προσέφεραν ο Νομάρχης Λέσβου (από ένα ασημένιο γούρι για τον καινούργιο χρόνο στα παιδιά και το «Ημερολόγιο» της Νομαρχίας στους μεγάλους) αλλά και ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Νάσος Γιακαλής (στυλό και ημερολόγια).
Τέλος η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου, Ηπείρου και Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ) ιδιαίτερα φρόντισε τα παιδιά της οικογένειας των συναδέλφων μελών του τμήματος βορείου Αιγαίου της Ένωσης Αγγελικής Χατζηδημητρίου και Θοδωρή Πυλιώτη που δοκιμάζονται μετά τον τραυματισμό της Αγγελικής την ώρα της δουλειάς πριν από 20 μήνες. Στην Αγγελική αφιερώθηκε και η φετινή γιορτή με την ευχή του χρόνου να είναι καλά.