Αρχική Νέα Τοπικά ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΜΗΡΟΥΠΟΛΗΣ: συγκαλούν μόνοι τους λαϊκές συνελεύσεις

ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΜΗΡΟΥΠΟΛΗΣ: συγκαλούν μόνοι τους λαϊκές συνελεύσεις

5

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Τα επόμενα βήματα των δράσεων τους αποφάσισαν ο <<ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΜΗΡΟΥΠΟΛΗΣ>> στην μηνιαία συγκέντρωση που πραγματοποίησαν την Δευτέρα 7-01-08.
Συγκεκριμένα αποφασίστηκε να δοθεί συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη 23-01-08 στα πλαίσια της περιοδικής,καθιερωμένης εδώ και ένα χρόνο ,επαφής και ενημέρωσης των συνδημοτών.
Ακόμη οι <<ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΜΗΡΟΥΠΟΛΗΣ>> σε συνεργασία  με την εφημερίδα Ομηρούπολη θα κόψουν την Πρωτοχρονιάτικη  πίτα τους το απόγευμα της Κυριακής 27-01-08 στο χώρο της Ηούς στην Δασκαλόπετρα.
Παράλληλα η αιμοδοσία που είχε  προγραμματιστεί στις αρχές του Δεκεμβρίου θα υλοποιηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου για την ενίσχυση της Τράπεζας αίματος του Δήμου μας ενώ η δεντροφύτευση στην περιοχή της Συκιάδας θα πραγματοποιηθεί στο αμέσως επόμενο διάστημα.
Την διενέργεια άτυπης λαϊκής συνέλευσης στο Βροντάδο αποφάσισαν επίσης οι <<ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΜΗΡΟΥΠΟΛΗΣ>> μιας και η Δημοτική Αρχή κωφεύει εδώ και ένα χρόνο μην ικανοποιώντας την απαίτηση των συνδημοτών μας.
Η  προσπάθεια μας για την διεξαγωγή της Λαϊκής Συνέλευσης απαιτεί να έχει πάνδημο χαρακτήρα γι αυτό θα ζητηθεί και η συμβολή και των άλλων δημοτικών παρατάξεων.
Η δημοτική Αρχή Μαλαφή θα πρέπει να αντιληφθεί ότι και ο Βροντάδος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και θα πρέπει να σταθεί πάνω σ αυτά .
Τέλος η διενέργεια λαϊκών συνελεύσεων στα χωριά μας θα πρέπει να πραγματοποιείται με την σύμφωνη γνώμη των τοπικών συμβουλίων λαμβάνοντας υπόψη πραγματικά δεδομένα  για παράδειγμα αποφασίστηκε σύγκληση λαϊκής συνέλευσης  στην Συκιάδα  στις 15:30 την Κυριακή.
Η φιλοσοφία του αποφασίζουμε και διατάζουμε σ αυτές τις περιπτώσεις αποδεικνύει για άλλη μια φορά ακόμα τον εσφαλμένο τρόπο λειτουργίας της Δημοτικής Αρχής.
Οι <<ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΜΗΡΟΥΠΟΛΗΣ>> θα συνεχίσουν τις προσπάθειες  αναβάθμισης της ποιότητας της ζωής   των συνδημοτών μας ,ενώ παράλληλα θα ελέγχουν  ανεξάρτητα αν κάποιους ενοχλεί, την Δημοτική Αρχή ,όπως άλλωστε είναι και ο θεσμικός τους ρόλος .