Αρχική Νέα Τοπικά Ψάχνετε εργασία; πλοηγηθείτε στο Chiosjobs.gr

Ψάχνετε εργασία; πλοηγηθείτε στο Chiosjobs.gr

475

 Σε πειραματικό στάδιο βρίσκεται η ιστοσελίδα Chiosjobs.gr (, ο Διαδικτυακός Κόμβος Απασχόλησης που δημιουργήθηκε από την ΕΝΑ Χίου με σκοπό την ανάπτυξη μηχανισμού σύζευξης της ζήτησης και της προσφοράς εργασίας.
     Η ιστοσελίδα που έγινε για λογαριασμό της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χίου και την ευθύνη της διαχείρισής του έχει το τμήμα Πολιτικών Απασχόλησης της Ν.Α. Χίου, συνεχώς εμπλουτίζεται με όσο το δυνατό περισσότερες πληροφορίες, που θα την καθιστούν ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για τον υποψήφιο εργαζόμενο.
     Στο πλαίσιο αυτό, έχουν ήδη δημιουργηθεί σχετικοί σύνδεσμοι που περιλαμβάνουν ενημέρωση και πληροφορίες για το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και τα προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών που προσφέρει. Επίσης, η ιστοσελίδα πλέον παρέχει πληροφόρηση για τις νέες προκηρύξεις που δημοσιεύονται και αφορούν όχι μόνο τη Χίο, αλλά όλη τη χώρα.
     Μέσα από το Chios jobs δίνεται η δυνατότητα στις τοπικές επιχειρήσεις να καταχωρούν τις αγγελίες τους και να αναζητούν στελέχη από την τοπική αγορά. Επίσης, δίνεται η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να ενημερώνονται άμεσα για τις διαθέσιμες θέσεις απασχόλησης και να αποστέλλουν ηλεκτρονικά το βιογραφικό τους σημείωμα σε οποιαδήποτε αγγελία επιθυμούν.
     Για παράδειγμα στη σχετική αναζήτηση που κάναμε το πρωί του Σαββάτου, βρήκαμε να υπάρχουν 5 καταχωρημένες διαθέσιμες θέσεις εργασίας στο νομό.
     Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Νομαρχίας, το προσεχές διάστημα προγραμματίζεται η επίσημη παρουσίασή της ιστοσελίδας, προκειμένου να υπάρξει και ευρύτερη ενημέρωση του κοινού.