Αρχική Νέα Εκπαίδευση - Επιστήμη Οσονούπω λυόμενες αίθουσες στα 3ο-8ο δημοτικά

Οσονούπω λυόμενες αίθουσες στα 3ο-8ο δημοτικά

37

{fnc titlos} 


Αν οι μαθητές του ΤΕΕ αναγκάζονται σήμερα να βγάινουν στους δρόμους, ίσως να ωθούνται και από τα αποτελέσματα που πέτυχαν στο 3ο-8ο Δημοτικά σχολεία, που πρώτοι ξεκίνησαν τις πορείες μέχρι το Δημαρχείο διεκδικώντας επισκευή του κτιρίου.
Σήμερα το θέμα της δικής τους μεταστέγασης φαίνεται να βρίσκεται σε καλό δρόμο, αφού σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα τοποθετηθούν 7  προκατασκευασμένες αίθουσες των 50 τ.μ.για να φιλοξενήσουν τους μαθητές των  3ου και 8ου Δημοτικών σχολείων.
 Οπως είπε η υφυπουργός Υγείας Ελπίδα Τσουρή, μιλώντας στο Ράδιο Αλήθεια, μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες των υπογραφών και της τελικής έγκρισης ώστε να μεταφερθούν οι αίθουσες «σε πολύ πιό σύντομο χρονικό διάστημα  απο τα Χριστούγεννα»
Η επισκευή των αιθουσών των δύο σχολείων  έχει ενταχθεί στο Γ’ Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Β.Αιγαίου. Ομως μέχρι να ολοκληρωθεί η επισκευή τους και μετά απο τιτάνιες προσπάθειες χρόνων των δασκάλων και των γονέων των σχολείων,  διασφαλίστηκε η εγκατάσταση προκατασκευασμένων αιθουσών, ώστε να στεγαστούν οι μαθητές και να γίνονται τα μαθήματα χωρίς άλλα προβλήματα.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΔυσμενή μετάθεση για Μερούση
Επόμενο άρθροΝησιωτικά επιμελητήρια, επόμενη συνάντηση στη Χίο