Αρχική Πολιτισμός Σεμινάριο πιάνου από το Ωδείο Αιγέας σε καφέ

Σεμινάριο πιάνου από το Ωδείο Αιγέας σε καφέ

29

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΙΑΝΟΥ


Την Κυριακή  30 Μαρτίου 2008, στον χώρο του Piano Cafe “Αίθριο” (στην πάροδο Βασιλικάρη, επί της οδού Απλωταριάς), θα πραγματοποιηθεί το τρίτο σεμινάριο πιάνου που διοργανώνει το Ωδείο Αιγέας, για μαθητές πιάνου.


Θα διδάξει η γνωστή πιανίστα Μερόπη  Κολλάρου.


Από τα χρόνια των σπουδών της στην Ακαδημία F. Liszt και επέκεινα, η Μερόπη  Κολλάρου συνέπραξε με μεγάλες ευρωπαϊκές και με όλες τις ελληνικές ορχήστρες σε φεστιβάλ και συναυλίες (Ηρώδειο, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών), αλλά και σε χώρες όπως το Βέλγιο, η Φινλανδία, η Σουηδία, η Βουλγαρία, η Ουγγαρία, η Αυστρία, για τα ραδιοτηλεοπτικά δίκτυα των οποίων έχει πραγματοποιήσει πολλές ηχογραφήσεις. Πολλά είναι και τα έργα που έχει ερμηνεύσει σε πρώτη εκτέλεση στην Ελλάδα (B. Britten, A. Copland, Κ. Σφέτσα, Κ. Νικήτα, Γ. Σισιλιάνου κ.α).                                                      Η Μερόπη Κολλάρου δίδαξε πιάνο στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης και στην Ακαδημία F. Liszt και σήμερα είναι καλλιτεχνική διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Αλεξανδρούπολης και καθηγήτρια στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας. Eπί σειρά ετών δίδαξε επίσης σε θερινά σεμινάρια πιάνου και μουσικής  δωματίου στην Φινλανδία.


Το σεμινάριο θα ξεκινήσει στις 10.00 πμ. και θα διαρκέσει, ανάλογα με τον αριθμό των σπουδαστών που θα δηλώσουν συμμετοχή, μέχρι τις 7.00 μμ.


Όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει, είτε ως ακροατής είτε ως ενεργό μέλος να μπορεί να  πληροφορηθεί και να δηλώσει συμμετοχή στα τηλέφωνα: 2271041104 (κατάστημα ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ Ελ.Βενιζέλου 76) ή στο 2271041074 (ΩΔΕΙΟ ΑΙΓΕΑΣ Εγκρεμού 9)


Η υπεύθυνη διοργάνωσης του σεμιναρίου είναι η  καθηγήτρια πιάνου του ωδείου Αιγέας  Μίτσυ Ακογιούνογλου.


                                                           Ο Διευθυντής Σπουδών                         Ο Καλλιτεχνικός διευθυντής


                                                              Μισετζής Γεώργιος                                  Καλογεράκης Ιωάννης