Αρχική Νέα Οικονομία Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου συμμετέχει στην Έκθεση «ΟΙΝΟΡΑΜΑ 2008»

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου συμμετέχει στην Έκθεση «ΟΙΝΟΡΑΜΑ 2008»

8

 Στο πλαίσιο του έργου του ΠΕΠ «ΠΡΟΩΘΗΣΗ – ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Β. ΑΙΓΑΙΟΥ» που στοχεύει στην ενίσχυση της προώθησης και  προβολής των τοπικών μας προϊόντων, στη μεγέθυνση του όγκου των πωλήσεων των κλάδων που έχουν επιλεγεί, στην αύξηση του βαθμού εξωστρέφειας των επιχειρήσεων και τη διεύρυνση των αγορών,  η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου θα συμμετάσχει στην Έκθεση «ΟΙΝΟΡΑΜΑ 2008», η οποία  διοργανώνεται στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο, MEC, επί της Λεωφόρου Λαυρίου 301, στην Παιανία Αττικής. Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 28 έως τις 30 Μαρτίου και θα λειτουργεί από τις 10 το πρωί έως τις 7 το βράδυ.
Η Περιφέρεια Β. Αιγαίου θα βρίσκεται στο περίπτερο 205, έκτασης 50τ.μ. δίπλα από την αίθουσα Γευσιγνωσίας, όπου επικεντρώνεται το ενδιαφέρον των επισκεπτών.
Στις προθήκες του περιπτέρου θα υπάρχουν βιτρίνες όπου θα εκτίθενται δείγματα των προϊόντων του ούζου καθώς και stands στα οποία θα υπάρχει ενημερωτικό υλικό των Επιχειρήσεων Παραγωγής Ούζου που συμμετέχουν.
Επιπλέον, το Σάββατο 29 Μαρτίου και ώρες 15:00-18:30 θα διοργανωθεί παράλληλη εκδήλωση στην Αίθουσα Γευσιγνωσίας 2, χωρητικότητας 80 ατόμων. όπου οι εκπρόσωποι παραγωγής Ούζου της Περιφέρειας μας, θα ενημερώνουν για τα προϊόντα τους, τα οποία θα έχουν  την ευκαιρία οι επισκέπτες να γευτούν  σε συνδυασμό με μία πανδαισία εδεσμάτων.