Αρχική Νέα Τοπικά Διημερίδα Πανεπιστημίου: «Ναυτιλία: Επιχειρηματικότητα, Τεχνολογία και Εκπαίδευση»

Διημερίδα Πανεπιστημίου: «Ναυτιλία: Επιχειρηματικότητα, Τεχνολογία και Εκπαίδευση»

13

 Στο πλαίσιο της διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου με την Ναυτιλιακή και Ναυτική Κοινότητα διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία, στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Χίου, την Παρασκευή 28 και το Σάββατο 29 Μαρτίου 2008 διημερίδα με θέμα:


«Ναυτιλία: Επιχειρηματικότητα, Τεχνολογία και Εκπαίδευση»


Την διημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντινομάρχης Χίου Στ. Φαραντζής, ο Πρόεδρος της ΤΕΔΚ και Δήμαρχος Ομηρούπολης κ. Γ. Μαλαφής, ο Δήμαρχος Καρδαμύλων  κ. Ε. Μελιτζάνης και η επικεφαλής της Νομαρχιακής Αντιπολίτευσης στο Νομό κα Ισαβέλλα Μπουρνιά, ο Διευθυντής Β/θμιας εκπαίδευσης κ. Π. Καλογεράκης.


Χαιρετισμούς απέστειλαν οι Βουλευτές Χίου, κ. Ι. Κοσμίδης, κα  Ελπίδα  Τσουρή ο Δήμαρχος Χίου κ. Π. Βρουλής και ο Δήμαρχος Οινουσσών κ. Ε. Αγγελάκος.


Την διημερίδα στήριξαν με χορηγίες τους οι Ναυτιλιακές Εταιρείες: Τsakos Shipping and Trading S.A., Harbor Shipping, Σύλλογος Φίλων Οινουσσών και ο Δήμος Οινουσσών.


Το Τμήμα Ναυτιλία και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Αιγαίου ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν προκειμένου να διεξαχθεί με επιτυχία  η παραπάνω διημερίδα.